Reklama

Reklama

The Dark and the Wicked

Trailer 2

Obsahy(1)

Na odlehlé farmě v blíže neurčeném venkovském městě pomalu umírá muž. Jeho rodina se shromažďuje, aby truchlila. Brzy na to dostává pocit, že je ovládá cosi zlého. (Alfréda)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (116)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Zvlastny, tazivy a znepokojivy film. Marin Ireland, ktora bola vyborna uz v serialovom Homelande sa tuna emocne brutalne rozklada, az mi to obcas liezlo na nervy. To vsak bolo scenarom, nie jej vykonom. Ten bol paradny. Kazdopadne otvoreny koniec a my nemame vysvetlenie. Slabsi priemer, rozhodne vsak ziaden brak. Ked ste "v deji" v noci sami a so sluchadlami na usiach, obcas to zamrazi. :) Vyber necham na vas, je to dost rozporuplna zalezitost, ktora vsak moze sadnut. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Taková špinavější, komornější verze filmů Ariho Astera. Být to o dvacet minut kratší, možná by se dalo hovořit o sice ne příliš originálním, ale přesto velmi dobrém horroru. Alespoň na dnešní prachbídné poměry. Ovšem tu scénu, vypůjčenou z japonského Suicide Clubu, si mohli odpustit - deja vu jsem začul v momentě, kdy babka začala krájet. Horror roku, jak píše Marigold? Nic proti tomu, ale to hodnocení jen ukazuje, jak špatně na tom tenhle žánr poslední roky je. ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Ééééééé... no čo ja viem. Pre mňa priveľmi pomalé. Síce dobré zábery exteriéru a všetko, esteticky dobré, pri záberoch oviec či kôz, či čo to bolo, sa musel s tou kamerou asi po zemi plaziť, keďže ich bral z takého nízkeho uhlu. Ani sa nečudujem, že vkuse jačali. Nejaký akože diabol vkuse zamaskovaný za niekoho iného vydávajúce zvuky ako môj pes, keď bol nasratý. Ani sa nečudujem, že prišiel za mamkou, ktorá vyzerala ako čarodejnica. Asi neocenil to, že si nakrájala prsty, čo bol asi vrchol filmu. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Úvodní strašení v kombinaci s hudebním doprovodem vypadalo slibně jenže v druhý půlce filmu se to zvrhne v nechtěnou parodii kde jsem se spíš smál než bál, obzvlášt když se tam pečovatelka dost komicky vopíchá, k tomu asi 10x udělaj klasickou lekačku s telefonem atd no prostě hovadinka. Konec trapnej. Nepomáhá tomu ani fakt že herci a dialogy jsou naprosto strašný a hodnotit to z hlediska scénáře tak je to dvojitej odpad. Navíc je celej film točenej s hnusným žlutým filtrem v denních scénách díky čemuž to celý vypadá podsvíceně a ošklivě. Hvězda horko těžko za první půlku filmu, tý druhý doporučuju se vyhnout. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Obavam sa, ze je to presne tak, ako pise Verbal - toho demona som objavil medzi kozami ( len malo zadkov tam bolo/. Demon bol malo strasidelny - prachov je tiez malo a v duchoch je hierarchia, demonovi sa do toho moc nechcelo, a ak tam aj nejaky bol, tak len jeden z podradnych demonov 2. ci 3. kategorie. Jo a mohli tu farmu aspon na chvilu opustit, doszt mam rad, ked nieco utoci na ludi na kukuricnom, obinom poli. Tu nic take nebolo, o picny chlp vsak lepsie nez Come Play 2020 : 35 % ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • The Dark and the Wicked, měl mít premiéru na Tribec Film Festival, který byl pro rok 2020 zrušen. (Kudly4)
  • Film byl natáčen na režisérově rodinné farmě. (Kudly4)

Reklama

Reklama