Reklama

Reklama

Schumacher

  • Německo Schumacher
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument, který se pomocí exkluzivních rozhovorů a archivních záběrů pokouší vystihnout osobnost sedminásobného mistra světa ve formuli 1 Michaela Schumachera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

jasse 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s mnohými, že k dokumentu o Sennovi se to nedá ani přirovnat. Ale Senna byl naprosto jiný člověk, než Schumacher....Nebudu hodnotit, jak moc věrně je zdokumentována jeho kariéra, tu zas tak přesně neznám. Ale při pohledu na Corinnu vím jedno:  ona ho hluboce milovala, miluje a milovat bude, až za hrob, jak se říká...ta v životě nedá souhlas s odpojením od přístrojů. Tohle bude asi muset rozhodnout Bůh (nebo příroda pro ateisty). Závěr filmu je  srdcervoucí, mladý Mick vlastně odpověděl, jak na tom otec je - nemohou spolu porozprávět o jeho závodění, otec mu nemůže poradit a předat své bohaté zkušenosti...ten smutek je všeříkající. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ať už je Michael Schumacher jakýkoliv člověk, tak já prostě a bohužel ho rád nemam, je to prostě divný, ale vždy mi přišlo, že vystupoval jako macho ostatně má to nedopatřením i v příjmení. Upřít se mu nedá ale talent a jak se vypracoval! Jak jezdil je neskutečné, i když to co za prasárny někdy předvedl na trati, si jiní jezdci zdaleka nedovolili! Za mne z jezdců uznávám Nikyho Laudu, Ayrtona Sennu (toho považuji za nejlepšího jezdce F1), Miko Hakinnena a Lewise Hamiltona. Ano dokument byl pěkný, ale na Sennu to nemá ani zdaleka! Je smutné co se Schumimu stalo a řikám, tleskám jeho talentu, jinak si říkám, zda jako od roku 2013 se takhle trápit. Nevím, asi bych se taky nevzdával, ale je to prostě život! ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Respekt a uznání! Tomudle týpkovi sem dycky fandil, i když sem nikdy v životě neviděl celej závod F1. Je to hodně dobře poskládanej dokument, ve kterým jsou starý záběry, rozhovory... Asi nejvíc mě bavily ty momenty bezprostředně po vyhraných MS, moc pěkný. Nevěděl sem, že se potkali na dráze se Sennou. Každopádně to, co teď jeho rodina prožívá je strašný... ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Je to rozbředlé, vnitřně prázdné, odtažité a příliš dlouhé. Pro fanoušky Schumachera - k nimž se počítám, je to lehce zaprášené okno do lepších časů. Pro zbytek lidstva to bude stěží sledovatelné. Jedenáct let (!!!) starý dokument o Sennovi je svižnější, modernější, popisnější, napínavější a víc jsem si ho užil. A to Sennu ani nemám rád. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Legenda Šumi, jaký je to závodník, jak vyrůstal a jak byl vychován, proč závodil s takovými démony, s jakými závodil a jaký byl ve srovnání se závodníkem člověk. Ta lidská stránka mě zaujala asi nejvíc. O té se nikdy nikde moc nepsalo. Závodní zápal a absence sebereflexe, to je známá věc, ale zajímavý byl pohled s odstupem od lidí okolo incidentů. Z pohledu fanouška mě trochu mrzel pocit, že Šumi nebyl nijak výjimečný závodník, když po přechodu k ferari dlouhé roky nezískal titul. Ale zmínka, že tituly nebyly to, co ho hnalo dopředu, byla příjemná. ()

Reklama

Reklama