Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Smith hraje s Genem Hackmanem ve strhujícím a napínavém thrilleru, kde se neustálá akce snoubí s nejvyspělejší technologií. Robert Clayton Dean je úspěšný washingtonský právník, u něhož - bez jeho vědomí – skončí video, které spojuje vysokého úředníka všemocné National Security Agency s politickou vraždou. Smrtonosná skupina dokonale vycvičených agentů NSA proti němu vede neúprosné tažení za použití té nejmodernější techniky, jehož cílem je Deana zdiskreditovat a získat zpět usvědčující důkazy. Členkou impozantního hvězdného obsazení je i Regina Kingová. Připravte se na ještě větší příval akce, zatímco Dean zoufale závodí s časem, aby získal zpět svůj kdysi normální život. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (618)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má vše potřebné pro spokojenost a obdiv diváka. Maximální napětí, strhující akce, dokonalé herecké obsazení a k tomu jejich bravurní výkon. Zápletka špičková. Rozuzlení beroucí výdech i nádech. 100% úspěšnost. V dalším bodě to stojí zato se nad tím zamyslet. Film je zároveň i poučný. Na čem dříve tvůrci vytěžili peníze, tak na tom se dnes staví skutečně moc globálního kapitalistického režimu. Začíná to uměle vytvořenými útoky na společnost a její následné prevence v podobě monitorování osob kvůli naší bezpečností. Občané tak vkládají svou svobodu do rukou falešných hráčů a politických lhářů. Člověk se pak stává loutkou na divadelní scéně. O svou svobodu tím vlastně přicházíme. Neboť věříme těm lžím o bezpečnosti naší. Přitom se jedná spíše o bezpečnost a o pevnou moc těch nahoře. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Máte niečo, čo chcú oni." Vynikajúca hi-tech akčná hračička skúseného Tonyho Scotta! Skvelé herecké obsadenie hlavných (Will Smith potvrdil, že jeho filmy zarábajú veľké peniaze aj bez pomoci mimozemšťanov a veterán Hackman ako ex-agent s ním vytvoril zručnú buddy dvojicu) i podporných úloh (taxikár Byrne, milenka Bonetová, zvrátený mafián Sizemore), drsná finálna prestrelka a vôbec, riadne ostré tempo - hoci miestami príliš hlučné a narýchlo zostrihané . TRI DNI KONDORA pre 21. storočie. Kino Považan 1999 ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct. Kdykoliv vidím nějaký Scottův (Tonyho:) film, aniž bych to věděl, už od úvodních titulků mi je to jasné. 'Cool' klipovitý střih se střídá se záběry z družic, schopných zaměřit a zaostřit i na nápis na tričku. Ale to je prostě Tony. :P BTW: Nepřipadalo vám Déjà vu jako nějaké déjà vu? BTW: Nepřipadalo vám Déjà vu jako nějaké déjà vu? ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý akční film s neuvěřitelným tempem, velice zajímavým a napínavým dějem a výbornou trojkou herců v hlavních rolích. Will Smith má velmi sympatickou roli právníka, který se dostal ne vlastní vinou do potíží tady dokazuje, jak dobrý je herec, Gene Hackman si střihnul výbornou roli bývalého agenta a Jon Voight politika, který je tak přesvědčený o své pravdě, že jde klidně přes mrtvoly. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Příběh je vystaven na mockrát zopakovaném námětu. Jeden člověk je opět obětí tajné složky státu, opět samozřejmě v USA. Tady je snad drobná změna v tom, že tyto tajné složky mají k dispozici veškeré představitelné i nepředstavitelné monitorovací zařízení. Moc mě to zkrátka nebavilo. Jako bych už předem věděl, jak všechno bude probíhat a jak všechno skončí. Opravdu nenacházím nic v čem by bylo tohle drama lepší než ty ostatní. Nepřítel státu mi přijde opět a znovu vyroben ze stejného těsta. Dávám takové pěkné 2*. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (21)

  • Průměrná délka záběru je 2,3 sekundy. (Kulmon)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. listopadu 1998 v New Yorku. (Varan)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

20.08.2012

V neděli 19. srpna zhruba ve 12:30 režisér Tony Scott „bez zaváhání“ skočil z mostu Vincenta Thomase v San Pedru. Skok byl smrtelný. V Scottově kanceláři byl posléze nalezen dopis na rozloučenou,… (více)

Reklama

Reklama