Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou tohoto brutálního akčního filmu je dobrý mimozemšťan, který se ukrývá v těle agenta FBI Lloyda Gallaghera. Ten na své pozemské misi musí zničit jinou mimozemskou bytost, která stále vniká do nových lidských těl a své nositele mění na agresivní šílence... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jedno z prvních akčních sfi-fi, které jsem viděl, neodmyslitelně je tedy pro mě spojeno se začátkem 90. let a boomem filmů u nás. Akce je zde vrchovatě, žádné dlouhé vysvětlování, poměrně krvavé, svižné, přitom ne hloupé a tudíž je to zábavné, zkrátka stará dobrá osmdesátka v tom dobrém smyslu slova. Navíc docela zajímavý konec se symbolickým záběrem na spojené ruce. Z nostalgie a za mých tehdejších asi 12 let 4*. Plamenomet rulez :)). ()

choze 

všechny recenze uživatele

Spolu s TEMNÝM ANDĚLEM nejzábavnější z bad alien buddy movies (LEBKOUNI, ZLOMEK SEKUNDY), ve kterém je - podobně jako v LEBKOUNECH - mimozemšťan nejen záporákem pronásledovaným nesourodou dvojicí poldů, ale je i jedním z té dvojice a v úsměvném podání Kylea McLachlana (nacvičujícího na TWIN PEAKS) je i jedním z největších kladů snímku. Dalšími klady budiž humorem nenásilně odlehčený, vůbec ne blbý scénář s originálním nápadem přelézání z těla do těla (faktem je, že by bylo mnohem napínavější, kdybysme pokaždé hned nevěděli, v kom alien je) a vtipnými dialogy, kterýžto základ Sholder využil pro drsnou a krvavou akční osmdesátkovou reklamu na Ferrari, kde nechybí vysoký bodycount, vystřílení policejní stanice, plamenomet a sexy striptérka (božská Claudia Christian), co ušuká chlápka k smrti. Taky vám ten film připomněl Grand Theft Auto? ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Akčné sci-fi kombinované s body hororom, čím sa dostávam k tomu, že by som radšej tento scenár videl v réžii Davida Cronenberga. Ten by z látky dokázal vyťažiť maximum a nemuseli by sme sledovať nekonečné prestrelky. Ale poteší brutalita, množstvo mŕtvol a nakoniec aj pointa, tá sa tvorcom vydarila a niekde v kútiku duše (alebo vďaka mimozemšťanovi v tele) mám menšiu výčitku, že nedávam štyri hviezdy. Mimochodom ide o esenciálnu osemdesiatkovú záležitosť, bohužiaľ ma s ňou nespája nostalgia, pretože som na film natrafil až 35 rokov po jej vzniku. 70% ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Film jsem si už jako malý pouštěl na videokazetě. Teď, po těch několika letech jsem měl to štěstí vidět ho znovu v televizi. Nejedná se o žádný skvost, ale má svižný spád a s ním se Tajmené zlo docela dobře sleduje, takže mu sem tam odpustí člověk aji ty přitroublé dialogy. 70% když připočítám sympatické herce a jejich výkony . ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

The Hidden je naprosto senzační béčko z 80 let, kterému nechybý prakticky nic co by béčko mělo mít, nějaká ta krev, super honičky, standartní příběh a neuvěřitelná zábava. A navíc hodně sympatickej MacLachlan, v roli hodného mimozešťana. No škoda že jsem to neviděl jako malý určitě bych se i bál, takhle zůstává ale i přesto velice výživná scifárna ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Raketa “M72 LAW“, ktorú vystrelí John Masterson (Clarence Felder) na policajnej stanici, by v skutočnosti neexplodovala, pretože je vyrobená tak, aby po zasiahnutí cieľa na vzdialenosť bližšiu ako 10 metrov nevybuchla. (Raccoon.city)
  • Když míjejí Tom (Michael Nouri) s Lloydem (Kyle MacLachlan) policisty s rozstřílenými předními světly po přestřelce s Brendou (Claudia Christian), tak po jejich předjetí je v pozadí vidět, že má auto puštěné blinkry a svítí mu levý reflektor. (Fenk)

Reklama

Reklama