Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou tohoto brutálního akčního filmu je dobrý mimozemšťan, který se ukrývá v těle agenta FBI Lloyda Gallaghera. Ten na své pozemské misi musí zničit jinou mimozemskou bytost, která stále vniká do nových lidských těl a své nositele mění na agresivní šílence... (oficiální text distributora)

Diskuze

petero

petero (hodnocení, recenze)

Mám originálnu kazetku a strašne som na to hrdý. Túto pecku sú prvý krát videl u známych na videu keď som o ňom len mohol snívať a slušne ma to sejmulo. Dodnes nedám na tento film dopustiť.

choze

choze (hodnocení, recenze)

I s odstupem času nářez. Vůbec ne blbé a přitom mile brutální, krvavé a akční. A Claudia Christian je famózní! Až konečně dokončím svůj seznam oblíbených béček, tohle tam rozhodně nebude chybět. Škoda zmrveného pokračování.

monolog

monolog (hodnocení, recenze)

mně se to teda líbilo aji po těch letech, co jsem to viděl. někdy naposled 1994. pravda, je tam pár drobností, který už mi dneska neseděly, ale i tak dost zábavný SF béčko.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Škoda. Před lety na mě tenhle film působil mnohem víc, doufal jsem že by to mohlo fungovat i teď. Ale ne. Nicméně úvod s vozíčkářem - to je paráda, pokud si takovouhle sekvenci paatujete nějakých 10 let, něco to znamená. A taky že jo :))

Reklama

Reklama