Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santa je na tom špatně a musí vyrábět náhradní díly pro armádu. Dvanáctiletý pomstychtivý darebák si na něj objedná nájemného vraha. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (133)

Sinusiridum 

všechny recenze uživatele

Mě vůbec nevadí zabíjení ve filmech, naopak :) Ale tady se ptám, proč!!!!? Když bude 50 zastřelených v krvi,tak je to zábavnější komedie nebo akčnější  thriller? Nikoho to ani nemůže zajímat, hlavně že je střílečka na max. Jen mě tak napadlo, že bude zas velký divení až nějakej magor vystřílí školu.  Hlavně že máme černou pani Santa Klausovou, na tom nejvíc záleží. Nápad asi fajn, ale je z toho dost rozháraná trapárna, kde nuda vítězí. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Je tu řada super nápadů, viz. Santova spolupráce s vládou, nájemný zabiják - sběratel apod. a hlavně je to předkládáno s vážnou tváří, nikoliv jako komedie. Jen je mi líto, že na samotnou konfrontaci, kdy si Santa vezme do ruky svoje bouchačky čekáme tak dlouho. Ovšem závěr s vyřízením si účtů je ostrej i bez zbraní. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak, že malý spratek dostane na Vánoce uhlí nasere se a najme si na Santu vraha, který pro změnu dostal na Vánoce angličák ačkoliv chtěl, aby mu Santa nadělil nové rodiče co by ho nemlátily (WTF). A teď to přijde ten vrah zjistí hned Santovu adresu a jeho jméno i to čím jezdí jak to nevím a film to ani nevysvětlí a přijde si pro něj. Santu mezitím hlídá americká armáda (zmohly se zhruba jen na 10 vojáčků) , která chce po jeho elfech , aby vyráběly pro americké letadla jakési součástky za odměnu mu dá ochranu a peníze. Nemají tam ani kamery a ani žádné zabezpečení a mimochodem Santovu manželku hraje černoška asi pomýšlejí na nějaké ocenění (nově získají ocenění pouze filmy ve kterých bude hrát černoch nebo černoška). Rovnou přeskočte 80 minut a pusťte si posledních 20 co za něco stojí a za to dostanou ty 2 hvězdy. Humor 0 Napětí 0 Akce 40 Herecké Výkony 0 Gore 0 ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Fatman je neskutečnej úlet. Je to hodně netradiční vánoční biják. Hodně krve, hodně černého humoru, hodně střílení, zabaleno v tématice kolem Vánoc a nadělování dárků to vše podbarvené tematickou country music. Herecký ansámbl vybrán dobře a za mě musím říct, proč ne. Vydržel jsem do konce, který mě i překvapil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně zvláštní žánrový mišmaš.který nejvíc trpí tím,že nejspíš vůbec neví čím by chtěl být.Drsný akčňák to není,velké drama taky ne,ani thriller a už vůbec ne komedie.Z každého je tady troška a ani jedno z toho nefunguje pořádně.Přitom ten nápad,že Santa je celkem obyčejný chlápek,který dělá pro vládu,ale nemá ani na elektriku a po krku mu jdoucí nájemný zabiják - kterého si navíc najal rozmazlený nesympatický spratek protože dostal k vánocům uhlí - je dobrý a má velký potenciál jít buď cestou parodie,nebo již zmíněné drsné akce.Škoda,že toho tvůrci nedokázali využít...60% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení vrcholné sekvence přestřelky trvalo čtyři dny, přičemž teplota dosáhla až minus 36 stupňů Celsia. (Untentrauer)
  • Na stuze Christin (Ellison Grier Butler) z vědeckého veletrhu je napsáno „1. místo“ a na Billyho stuhách z předchozích let je napsáno „Best of Show“. Když Billy (Chance Hurstfield) později obdrží stuhu letošního vítěze, je na ní napsáno „Best of Show“, nikoliv „1. místo“, které měla Christine. (Untentrauer)

Reklama

Reklama