Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santa je na tom špatně a musí vyrábět náhradní díly pro armádu. Dvanáctiletý pomstychtivý darebák si na něj objedná nájemného vraha. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (133)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(10%) Bezva, asi mě začne Mel Gibson brzy nenávidět. Nedávno jsem dal odpad filmu BOSS LEVEL (kde měl teda Mel vedlejší roli, ale přesto … ). Tohle není ani akční, ani komediální. Gibson zde není úplně tupej jako z výše jmenovaného BOSS LEVEL, ale nebavil mě, ani jsem se nedokázal pousmát jeho hlášky. První cca 2/3 snímku se neskutečně vlečou, nic podstatného se zde neděje. Ten mladý zbohatlý chlapec, co velel celému domu, mě těžce sral! Nezachránil to ani Walton Goggins, pro kterého je tato role zabijáka jako stvořená, ale zde tu jeho roli psal snad asi ten chlapec z tohoto filmu nebo nevím, sakra … V závěru se to trochu krvavě rozjede, ale stále nic moc. Zvažoval jsem odpad, ale zas nechci být krutý, tak dávám nejslabší možnou 1* (nevím ale vlastně za co). Snad se příště Mel předvede lépe a to ať už v hlavní nebo vedlejší roli. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Trocha netradičný vianočný film. No dobre, trocha viac. Santa vo finančnej kríze pracujúci pre armádu a záporák, ktorý vyzerá, akoby vzali hlavu Zaca Effrona a namontovali ho na telo dvanásťročného fagana. Inak je fakt absurdné, že Gibsonovi, ktorý bol pred pár rokmi známy svojim otvoreným antisemitizmom  a rasizmom dali za filmovú partnerku černošku. Ale pohľad na životom zdeptaného Santu, ktorý ide na férovku s nájomným vrahom sa len tak nevidí. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Som na tom podobne ako Malarkey. Vidím meno Gibson a automaticky idem do toho. Každou pribúdajúcou minútou sa však divím viac a viac. Neviem pre koho má byť tento "film", pretože neuspokojí asi nikoho. Celé je to ako zlý vtip. Blbý príbeh a ešte blbšie spracovanie. Toto nezachránil ani Gibson. Dosť nuda a odporúčam sa tomuto filmovému omylu vyhnúť. Ušetríte 100 minút, ktoré sa dajú využiť o dosť lepšie. 40%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Námet aj obsadenie (Gibson, Goggins) mi prišlo fajn, ale prišlo mi to tak zle natečené, že som vlastne nevedel o čo sa tam poriadne ide. Na veľa veci nedostanete odpoveď, netušíte ani poriadne na čo ma Santa vôbec zbraň. Cele mi prišlo divné, no zase záver ma prijemne prekvapil a ponúkol až brutálne a dobre natočené akcie. Škoda premrhaného potenciálu. Chýba tomu lepší scenár ako soľ. 40% - 2* ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Fatman je ukázkovým příkladem toho, že originalita ještě ani zdaleka není zárukou kvality. Nevím tedy, na čem bratři, nebo co to jsou, Nelmsovi ujíždí, ale matroš to bude asi dost hustej, když je jednak vůbec něco takového napadlo stvořit a jednak toho museli mít asi i množstevně hodně, že to i mohli rozdávat ještě i lidem, kteří jim to umožnili natočit a poměrně věhlasným hercům, kteří se v tom odhodlali účinkovat. Nicméně dost ironie, pravdou každopádně je, že se jedná, minimálně tedy co se týče ústřední zápletky, o pořádný úlet, což ovšem rozhodně nemíním jako nějakou zásadní výtku, jelikož řada ještě mnohem, mnohem větších úletů dokázalo být zatraceně zábavnými peckami, zde se onen úlet ovšem nepodařilo tvůrcům podat formou, která by oslovila, zaujala a především bavila. Krom toho, že je zde tedy hromada opravdu hluchých a nudných míst, tak ani ty alespoň na první pohled zábavnější nemají pořádný koule, či jinými slovy, ačkoliv zápletka působí jako zatraceně zábavná jízda, tak její zpracování zábavné není ani trochu, má to převelice dlouhý rozjezd, fůru dialogů, akce není příliš, a když přeci jen dostane slovo, na prdel neposadí, atmosféra se nepodařila navodit vůbec, napětí neexistuje a co se týče postav, ty lze označit jako největší zklamání, jelikož když jsou k dispozici borci jako Gibson a Goggins, tak ti si to musejí rozdat na úplně jiné úrovni, než se tomu stalo zde, ve třicetivteřinové přestřelce. Vzhledem k obsahu jsem pak očekával i mnohem více vtipnějších a opravdu odvázanějších scén, leč i zde se zřejmě Nelmsonům roztřásli kolena a prakticky ve všech ohledech se zachovali jako ukázkový přizdisráči. Zkrátka, se scénářem, se kterým tvůrci přišli, se mohli stát jen dvě věci, buď to poserou a vznikne z toho nudný průšvih, nebo se odvážou a vznikne z toho kulervoucí nářez. Bohužel, stalo se to první, Fatman se nepovedl. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • Filmovalo sa v januári a februári 2020 v kanadskej provincii Ontario a americkom štáte Vermont. (MikaelSVK)
  • Na stuze Christin (Ellison Grier Butler) z vědeckého veletrhu je napsáno „1. místo“ a na Billyho stuhách z předchozích let je napsáno „Best of Show“. Když Billy (Chance Hurstfield) později obdrží stuhu letošního vítěze, je na ní napsáno „Best of Show“, nikoliv „1. místo“, které měla Christine. (Untentrauer)
  • Natáčení vrcholné sekvence přestřelky trvalo čtyři dny, přičemž teplota dosáhla až minus 36 stupňů Celsia. (Untentrauer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno