Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mandy pracuje jako zdravotní sestra a její povolání jí skýtá příležitost k vedlejšímu výdělku, takže sem tam pomůže na onen svět pacientovi, aby ho mohla rozprodat na náhradní díly. Když však její potrhlá příbuzná ztratí pytlík s orgány, je zaděláno na problém, protože čekatel na ledvinu není žádný nazdárek. Potenciál by tu byl, to zase jo a Angela Bettis je přesně ten typ úžasně nesympatické antihrdinky, které se dá s přehledem (ne)fandit. Nicméně předpoklady film naplňuje až v závěru, který má tempo a švih a ukazuje, že kdyby do toho Grant šlápla dřív, mohla to být správně ujetá šílenost. Bohužel po většinu stopáže se až na pár záblesků nic moc neděje a aby toho nebylo málo, postavy jsou povětšinou protivné a mizerně zahrané. Škoda. 35% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šílená a občas i trochu trapná hororová komedie z nemocnice, kde započne honba za ledvinou. Z herců potěší Angela Bettis, kterou všichni známe z hororu the Woman a v menší roli i David Arquette z Vřískotu, ten zbytek je tak trochu do počtu. Vtipných scén je bohužel málo, nejvíce mě bavil vtipný policista a těch pár krvavých záběrů z míry dnes taky nikoho nevyvede. Není to žádná sláva, ale zhlédnout se to dá. Příběh**, Akce>Ne, Humor**, Násilí***, Zábavnost***, Hudba**, Vizuál**, Atmosféra*, Napětí**. 4/10. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Robiť dvanástky je snom každej osoby túžiacej po spuchnutom ksichte a očnými vačkami, na ktoré nemá ani bernardín. Angela Bettis tu kruhmi pod očami prekonala aj tie olympijské. Bizarný film o vrahyni v priestoroch, kde by sa životy mali zachraňovať. Sranda tu spočíva na piesňach o Ježišovi, kým sa narába s mŕtvolou, alebo policajtovi, ktorý by si nevšimol zločin aj keby mu pred očami rezali mamu. Výsledkom je jeden z najzbytočnejších filmov roka. ()

Abes 

všechny recenze uživatele

SPOILEŘi: Příjemné béčko z dezinfekcí zapáchajícího prostředí. Zážitek stojí na absolutním vytížení Angely Bettis (podtitulková scéna mi vykouzlila bolestivý úsměv ve tvářích), charakterovou cherryontop je pak David Arquette, který po osvobození z pout a zabití policisty (které nenávidí), nelogicky zůstává v nemocnici aby si ještě trochu přisadil, občas někoho vylekal pouhým postáváním uprostřed místnosti a sem tam nezúčastněně prohodil frajerskou hlášku. Pokud přijmeme fakt, že tohle veskrze sociálně-systémové drama namířené na nešvar nelegálního odběru orgánů má reálné základy v Obama care (cílící na chudé), získá snímek nový rozměr. DODATEK: Snímek obsahuje bizární hudební doprovod se sakrálními motivy, nejednou jsem si vzpomněl na Copenhagenskou klasiku https://www.csfd.cz/film/71924-kralovstvi/prehled/ ()

Aceboris odpad!

všechny recenze uživatele

Mám taký pocit , že pokiaľ si v dnešnej dobe nepustil overenú klasiku tak permanentne nárazim na nejakú totálnu sprostosť, ako v tomto prípade. Blba blondína, ktorá robí dealera orgánov vo svojej neskutočnej sprostosti stratí obličky pre dôležitého klienta , ktorý na je čaká a má len niekoľko hodín na to aby svoj omyl napravila . Celý tento film je blbosť , ale neskutočná , korunovaná .. Nestojí za pozretie a čas strávený pred telkou. Za mňa bezkonkurenčný odpad . ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama