Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (188)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Ted Lasso nie je bohvieako vtipný alebo zábavný seriál, je však neskutočne príjemný a skvelo sa pri ňom naberá nová energia. Veľmi pozitívny seriál, v ktorom sem-tam vyskočí nejaký ten mráčik. Každopádne, dobre zahrané, výborne natočené, v hlavných myšlienkach inteligentné a koniec koncov je to zaujímavá cesta von zo smutnej nálady. ()

Masrii 

všechny recenze uživatele

Fotbal mě absolutně nezajímá...i přes to a ne nijak poutavý název jsem se k tomuhle seriálu dostal a musím říct, že mě neuvěřitelně potěšil. Jason Sudeikis zahrál věčného optimistu naprosto skvěle, ale i ostatní postavy ho výborně doplňovaly. Velmi příjemná komedie, těšil jsem se na další díly a i přesto, že v některých věcech se držel klasické šablony (nikdo mu nevěří, ze začátku vše špatně a nakonec se dokáže zvednout), tak i v některých věcech překvapil. 95% ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Příjemné odlehčení. Jinak se to asi ani nazvat nedá. Fotbal nesleduji, ale pořady z jeho prostředí jsou mnohdy velmi dobře zpracované a koukatelné. Kupodivu v tomto může hokej jenom závidět. Už jenom protože z jejich prostředí není nic. V tomto případě máma jasně daný příběh pomsty, do kterého je zapleten chudák Sudeikis, který představuje úžasnou možnost, jak hrát nějakou roli, která sedne perfektně. Zvláště, když si ji možná sám napsal a vytvořil. K tomu příjemné anglické prostředí a jde to samo. Apple letos rozhodně nabídl více a je to poznat. I v tom zcela pozitivním slova smyslu. Mnohdy se člověk zbytečně ztratí v rámci postav a jejich vztahů a malicherností, ale stále se musí člověk dívat na to, jak příjemně je seriál zpracování a hezky funguje. Druhá série si myslím, že nebude vyloženě vyhledávaná, ale bude příjemnou povinností. 2. série: Ted Lasso prostě asi patří k něčemu co asi skoro vymizelo, nebo zdali to vůbec někdy existovalo. Bylo to feeling good show, která ve vás asi hlavně vyvolala nějakou úroveň optimismu a potěšení. Pro někoho asi super, ale já po druhé sérii, která sice byla fajn mi ale nedala nic extra nového do života. A asi si dokážu suplovat nějaký optimismus jinak než přes hodiny ztracené na seriálu, který pro mě nemá moc smysl. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně to není na pět hvězd a jsem si toho vědom. Ale tak optimistický a pozitivní seriál jsem potřeboval, jak prase drbání! Prostě mi to sedlo! Odpouštím několik dost trapných scén, protože to vyvažují vtipy dobré a ještě lepší. Moc se mi líbí už trochu odkvetlá Juno Temple a hlavně je to o mém milovaném fotbalu. A velmi mě dostal závěr, který odmítl obvyklou pointu. Vždycky říkám, že dobré seriály by se neměly prodlužovat, ale na pokračování Teda Lassa se těším. Snad se to podaří udržet. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série - Fotbal mám rád a tak jsem měl radost, když jsem se dozvěděl o komedii z fotbalového prostředí. Střet americké a anglické kultury vydá na tisíce vtípků a slovní hříčky jsou perfektní. Zápletka a její vývoj funguje. Ted Lasso a jeho optimismus je nakažlivý a celkově postavy (Roy Kent je super) a jejich obsazení je vydařené. Chytlavá znělka a celkově padnoucí hudba tomu taky sedí. Je to příjemné sledovat podle mě se z tohohle originálního nápadu dá ještě spoustu vytěžit a těším se na víc. 2. série - Zatímco první řada se koupala v nezničitelném optimismu, tak druhá přináší jiný tón a vyznění. Ale to nutně neznamená, že je to špatně, protože i díky tomu si postavy procházejí vývojem. Favoritem u mě zůstává Roy Kent, ale celé obsazení má co nabídnout, jen vývoj Nata mi úplně neseděl. Jinak je vidět, že díky úspěchu se mohlo zatlačit na licence klubů a známější hosty jako Lineker nebo Henry. Jsem zvědav, co přinese třetí řada a rivalita s West Ham United, snad se i díky tomu vrátí víc do popředí fotbal jako takový. 3. série - Podle mě se Ted Lasso rozloučil skvěle. Obzvláště závěr poslední epizody proměňoval jednu gólovku za druhou. Každá z postav si během třetí řady prošla nějakým vývojem a většina linek mě bavila. Pár mi jich přišlo slabších, nebo nevyužitých (záporák Nate a jeho ultra rychlé vykoupení), ale celkově jsem byl spokojený s tím, čeho jsem se dočkal. Seriál až do konce dávkoval pozitivitu a optimismus a takových seriálů je jen pár, takže i když třetí řada nebyla tou nejlepší, tak jako celek si Ted Lasso zaslouží oslavné komentáře a několika násobné vidění. Parta z Richmondu mi bude chybět, ale zase bude radost se k nim někdy vrátit. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (58)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama