Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Dolby.130 

všechny recenze uživatele

Seriál Ted Laaso ma celkom prekvapil. Som menší fanúšik futbalu aj keď som veľmi veľa športových filmov nevidel, tento seriál som si celkom vychutnal. Príjemné a sympatické obsadenie postáv, dobrý humor, ktorý fungoval ale nie vždy. Niektoré časti boli skvelé iné menej, ale všetko bolo inak dobré. Páčili sa mi tréningy a pohľad do šatni pre alebo po zápase, tak trochu nám ukázali ako to môže vyzerať počas zápasu z pohľadu tímu, aj keď sa jedná len o komédiu boli tam silné momenty. Ted Lasso ukázal, že sa nehodlá vzdať, má svoje metódy ako učiť hráčov, ako ich motivovať a aj keď sa im nedarí stále drží morálku týmu hore. Verím, že druhá séria si udrží kvalitu prvej a, že to nebude nejaký prúser. Hodnotím 4*. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám rád filmy a seriály so športovou tematikou... Až na pár výnimiek... A medzi tieto výnimky patrí aj Ted Lasso, alebo aspoň jeho prvá séria. Tento pohodovo ladený seriál (ktorého podžáner sa nie nadarmo označuje ako "feel-good") sa veľmi dobre pozerá, myslím, že práve kvôli tomu dobrému pocitu, ktorý vo vás po zhliadnutí zostane. Herecké obsadenie je výborné, za mňa bol najlepší Brett Goldstein ako Roy Kent, ale samozrejme, že všetci ostatní ho veľmi pekne dobiehali. Okrem obsadenia, aj soundtrack a množstvo vtipných momentov tomuto seriálu veľmi pridávajú na kvalite. Čo k tomu dodať, ja už sa teším na ďalšiu sériu, ale tejto, prvej, dávam 9/10. "You know what the happiest animal on Earth is? It’s a goldfish. You know why? Got a ten-second memory. Be a goldfish, Sam." ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja som do Teda nastupoval ako do jednoduchej komédii a bol som nakoniec prekvapený, čo v závere z toho vyšlo. Výborný humor vyvažuje parádne vybalancovaná dráma, skvelé herecké výkony a super scenár. Na lopatky ma položila Juno Temple svojou rolou. Mne to padlo ako riť na šerbel! Parádna oddychovka na každý level nálady. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada seriálu Ted Lasso mě převelice překvapila. Byla mi dodána, aniž bych o ni žádal, a hned v první epizodě se dozvím, že půjde o fiktivní klub Premier League, který má být veden trenérem amerického fotbalu. Tohle zjištění bylo pro mě stejně příjemné, jako zvuk zubařské vrtačky. Přesto jsem nakonec hodnotil čtyřmi kousky s tím, že mi byla způsobena dobrá nálada. Tvůrci se, až na několik výjimek, dokázali vyhnout zbytečné hře na city, humor se držel v příjemné rovině, a přestože mi věční optimisté lezou většinou na nervy, z Teda neustále vycházela taková vlna člověčiny, že jsem ho nemohl nesnášet. Kromě něj se tady vyskytovalo množství skvělých postav, a jako bonus jsem dostal Juno Temple, takže za mě spokojenost. 4*+ ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak úvodní série jedné z vlajkových lodí stanice Apple TV+ je za mnou... Jako fotbalový fanatik, co každý týden řeší, jak bude vypadat další kolo Premier League a s kým se bude můj tým trápit v nejbližší době, jsem se na seriál patřičně těšil. Nicméně od začátku ve mně panovala obava, zda to nebude moc humorné na úkor toho správného sportovního kouzla. Celý koncept, že football coach přejímá tým jako soccer coach je možná malinko moc a pakliže se soustředí situace na nuance mezi kulturami udržet pozornost je o to náročnější. Ovšem překleneme-li se přes rozpačitou první půli, najednou jakoby to dostalo jiného scénáristu. Úplně přirozeně mi záleží na téměř všech postavách a tím že dostáváme více z fotbálku, získává to ono kouzlo, jaké bych si přál. Chtěl bych to delší a trošku ještě více z manažerské profese, ale jako kompromis mezi vtipem a atraktivností může být. Nejlepší postava zatím jasně Roy Kent, týpek snad dvojník Mikela Artety a jméno jasně odkazující k našemu Royi Keanovi.. 75% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (22)

  • Autobus, kterým odjede Ted (Jason Sudeikis) s týmem na zápas, stojí čelem k hřišti. V dalším střihu, když se rozjíždí, už má ale jinou polohu. (Duoscop)
  • Během stavění autobusu hraje píseň „Bring It On Home To Me“ od Sama Cookeho. (Duoscop)

Reklama

Reklama