Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrobce předražených ohryzků se pokusil lidstvo rozesmát a protentokrát k tomu nezvolil ceník svých produktů, ale celkem pohodový a vtipný seriál ze světa fotbalu. I když o fotbalu tento seriál až tak moc není, spíše o mezilidských vztazích, které je potřeba narovnat, aby byl jakýkoliv kolektiv úspěšný. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapení roku. Ačkoliv je pro mě fotbal naprostá španělská vesnice, tak tohle příjemné komediální drama osloví snad každého. Hlavním tahákem je samozřejmě energický a skvělý Sudeikis, nicméně i ostatní postavy velice rychle přirostou k srdci a všechny jejich strasti i úspěchy prožíváte s nimi. K tomu navíc obrovská porce upřímného lidského humoru, který člověka v těchto dobách vyloženě pohladí. Jednoduše báječné! ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série: Sport nemusím a už vůbec ne fotbal. Když vidím nějakého uřvaného agresivního fanouška, jak dělá kravál, nebo rozmazleného simulanta povalujícího se na trávníku, je mi zle. Tento seriál jsem si pustil a čekal jsem, že nedokoukám díl. Mýlil jsem se. Tohle není o pitomém fotbalu, tohle je jemná a hodně příjemná sonda do duše, na kterou se dobře dívalo. Ano, pár dílů uprostřed bylo slabších, ale v průměru to byl dobrý divácký zážitek a další sérii, jestli bude, určitě zkusím. (52%) ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslela, že to bude takový USA Slavoj Vyšehrad nebo Lajna. No nebyl, ale ten příklon k britskému humoru tam byl cítit. Bylo to hodně suché a místy i dost husté. Když to začalo jít do dojákových sraček, tak jsem chtěla utéct, ale ejhle! Dokázali z toho vybruslit a nakonec jsem z tohoto seroše vlastně nadšená i s těmi sladkobolnými scénami, které se mi vlastně líbily. Ve finále jsem se přistihla jak jim fandím skoro jako by to byl BANÍK PIČO! Herecké výkony jsou sqělé a scénář taky. Těším se na dvojku. Za mě 85% ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

První série - (8/10). Ted Lasso je seriálový zjevením. Protože na seriálovém poli není mnoho počinů se sportovní tématikou. Teď jsou v trendu všemožné seriály, ale těch sportovních je jako šafránu. Ted Lasso je přesně tím seriálem, který si pustíte po dlouhém dni a necháte se unášet jeho příjemnou hřejivou atmosférou. Já jsem jej zvolil jako následovníka seriálu Undone. Ted Lasso mi zpříjemňuje mé usínání, které je díky němu zase o něco příjemnější - stal se z něj takový melatonin, který si vždycky zobnu před spaním. Celková atmosféra seriálu je nesmírně komická, hřejivá a tak trochu naivní. Postavy vám během prvních epizod přirostou k srdci a vy budete s radostí, nebo s bolestí sledovat jejich proplétání životy. Z tohoto až rodinného prostředí vyčnívá hlavní představitel Jason Sudeikis, který geniálně hláškuje. Ukazuje občas bizarní rozdíly mezi britskou a americkou angličtinou. Jako student tohoto germánského jazyka musím tato vtipná porovnání rozhodně ocenit. Kdybych mohl něco do příštích sérií zlepšit, tak bych to byly určitě záběry z fotbalových utkání. Na všední bázi fungují jednoduché záběry parádně, ale v zápasech bych ocenil kvalitnější kameru. Neočekávám, že bude Ted Lasso v dalších sériích konkurovat záběrům fotbalových zápasů pod hlavičkou UEFA, ale přece jenom se jedná o počin z dílny megalomanské technologické společnosti Apple. Takže bych chtěl to šustění dolarů alespoň trochu cítit i v těchto aspektech. Jinak se jedná o velkou spokojenost, která mi dlouhou dobu proklouzávala mezi prsty. I když mi v mém seriálovém watchlistu smrděla už nějakou dobu. Naštěstí jsem tuto příležitost chytil konečně za pačesy a mohl se naplno ponořit do této fotbalové symfonie. “You know, I always figured that tea was going to taste like hot brown water. And you know what? I was right. Yeah, it’s horrible. No, thank you.” Nejlepší epizoda: Tan Lines (S01E05) ()

Galerie (53)

Zajímavosti (22)

  • Keď sa Ted rozpráva s Jamiem o tréningu, seriál odkazuje na tento interview NBA hviezdy Allena Iversona. (kyrieeee)

Reklama

Reklama