Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak úvodní série jedné z vlajkových lodí stanice Apple TV+ je za mnou... Jako fotbalový fanatik, co každý týden řeší, jak bude vypadat další kolo Premier League a s kým se bude můj tým trápit v nejbližší době, jsem se na seriál patřičně těšil. Nicméně od začátku ve mně panovala obava, zda to nebude moc humorné na úkor toho správného sportovního kouzla. Celý koncept, že football coach přejímá tým jako soccer coach je možná malinko moc a pakliže se soustředí situace na nuance mezi kulturami udržet pozornost je o to náročnější. Ovšem překleneme-li se přes rozpačitou první půli, najednou jakoby to dostalo jiného scénáristu. Úplně přirozeně mi záleží na téměř všech postavách a tím že dostáváme více z fotbálku, získává to ono kouzlo, jaké bych si přál. Chtěl bych to delší a trošku ještě více z manažerské profese, ale jako kompromis mezi vtipem a atraktivností může být. Nejlepší postava zatím jasně Roy Kent, týpek snad dvojník Mikela Artety a jméno jasně odkazující k našemu Royi Keanovi.. 75% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Hořkosladká komediální pecka, kterou jsem měl rozkoukanou 2 roky a na jaře jsem se konečně rozhodl pokračovat a druhou půlku pak téměř slupl jako malinu a zastavilo mě jen konec zkušebního období Apple tv+. Což je asi největší překážka této navenek sportovní komedie (i když spíše dramatu a fotbalu tam taky mocí není nakonec), ale právě tento seriál je jeden z hlavních důvodů, proč tuto "druhořadou" platformu vyzkoušet. Jasona Sudeikise jsem měl vždycky zaškatulkovaného u méně ambiciózních komedií, ale tady je naprostý král a mnohdy jsem nad jeho výkony žasl, zejména v té emoční rovině, kdy mě v mnoha dílech druhé poloviny doslova rozložil na součástky. V těch správných kruzích byl tento klenot hojně doporučován, celkově je spíše pod radarem, ovšem pokud toto čtete, tak nad ničím neváhejte. ()

Reklama

balcazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tréner amerického futbalu ide trénovať futbalový klub z Premier League a pravidlá futbalu sa učí za pochodu. Ted Lasso ponúkol v prvej sérii bizár na bizár, Sudeikis išiel ako píla a jeho slovný ping-pong s ostatnými postavami pravidelne končiaci nepochopeným trápnym tichom suchým humorom zapadol do anglického prostredia. Po každej časti som chcel ďalšiu a prvú sériu som zhltol ako nič. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám rád filmy a seriály so športovou tematikou... Až na pár výnimiek... A medzi tieto výnimky patrí aj Ted Lasso, alebo aspoň jeho prvá séria. Tento pohodovo ladený seriál (ktorého podžáner sa nie nadarmo označuje ako "feel-good") sa veľmi dobre pozerá, myslím, že práve kvôli tomu dobrému pocitu, ktorý vo vás po zhliadnutí zostane. Herecké obsadenie je výborné, za mňa bol najlepší Brett Goldstein ako Roy Kent, ale samozrejme, že všetci ostatní ho veľmi pekne dobiehali. Okrem obsadenia, aj soundtrack a množstvo vtipných momentov tomuto seriálu veľmi pridávajú na kvalite. Čo k tomu dodať, ja už sa teším na ďalšiu sériu, ale tejto, prvej, dávam 9/10. "You know what the happiest animal on Earth is? It’s a goldfish. You know why? Got a ten-second memory. Be a goldfish, Sam." ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Nedajte sa zmiasť futbalovou tematikou, tá je síce pozadím na ktorom sa dej odohráva, avšak ostáva len akousi kulisou pred ktorou sa odohrávajú prepletené príbehy jednotlivých postáv, seriál by rovnako dobre mohol fungovať aj v kulisách akéhokoľvek iného športu (hoci keďže dej sa odohráva v Anglicku, ten futbal je predsa len namieste), a teda seriál sa môže páčiť aj tým, ktorí nie sú fanúšikmi futbalu. Ide o ultimátnu feel-good dramedy, ktorá osvieži a nabije, naivná až detská pozitivita kouča Lassa je hybateľom a nosným prvkom všetkých ostatných línií, ktorá ovplyvňuje a mení svet okolo seba (čo je pekne znázornené aj v úvodných titulkách) a prenáša sa aj na diváka. Humor, optimizmus a ľudskosť v jednom. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (22)

  • Moment, v ktorom Ted Lasso skočí do zárubne, bol nehodou a Jason Sudeikis skončil s rozbitou hlavou. (drake31)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno