Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 2

(série)
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2021, 7 h 46 min (Minutáž: 30–49 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (59)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna se nesla v poněkud odlišném duchu. Zatímco ta první byla fotbalová a pronikaly do ní vztahové záležitosti, v tomto případě šlo spíše o vztahovku z fotbalového prostředí. Nestěžuju si, protože mám fotbal ve stejné oblibě jako brokolici. Mně to takhle vlastně vyhovovalo a celou řadu hodnotím až na výjimky jako vydařenou a zábavnou. Zklamáním pro mě byly třetí a devátá epizoda; třetí jsem byl nucen okomentovat samostatně a devátá vypadala jako houbičkový úlet scénáristy. Kromě Teda a Roye opět vyčnívaly zejména obě hlavní ženské postavy, takže jsem si mohl opět užít Juno Temple, která byla znovu skvělá na pohled i na poslech. Za sebe musím vyzdvihnout vánoční díl, jež byl sice plný klišoidů a kýčoidů (bo Vánoce!), ale zároveň jsem se u něj mohl hlasitě chechtat, aniž bych se cítil jako retard. Takže to shrnu; druhá sezóna byla sice slabší než její předchůdkyně, přesto jsem se výborně bavil a pod čtyři kousky nepůjdu. / Poučení: Nemáš moc rád fotbal? U Teda Lassa to vlastně ani nevadí. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna přinesla trochu změny do celého konceptu. Upozadila tu někdy až do očí bijící pozitivní a neutuchající auru dokonalosti Teda. Dokonce ho na mnoha místech upozadila zcela. Prostor dostaly vedlejší postavy a tuto šanci chytily za pačesy. Přišel čas na emotivní chvíle, kde nechyběly slzy a trocha trudomyslnosti. A seriálu to nijak neubralo, řekl bych že ho to mnohem víc obohatilo. Závěrečné tři epizody byly neskutečné a rád se k nim budu vracet v nadcházejících letech i několikrát do roka. Nemůžu se dočkat Season 3. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Několik dílů 2. série bylo SLABÝCH, jakože fakt hodně, to si řekněme na rovinu. Za to například poslední 3 díly bylo to nejlepší, co seriál zatím nabídl a krásně si připravil půdu pro sérii 3. Celkově bych hodnotil dvojku jako slušný nadprůměr, ale ta první byla asi o chlup lepší. Už teď se těším 3. dějství této parády od Apple TV. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První tři díly druhé série jsem si říkala, že je toho pozitivna a sluníčkaření až moc. Ale potom se to srovnalo a já jsem si to užívala každým coulem. Opravdu vtipný, odlehčený seriál, kde se řeší i starosti i radosti, a je v tom ještě navíc něco ulítlého...viz. speciální devátý díl, kdy si člověk připadá jako v nějakém nekonečném snu. A že se to točí kolem fotbalu si málem nevšimnete, a přitom, i to,  tomu dodává určitý příjemný nádech. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první řada byla veskrze pozitivní a přesto nabízela dospělé a dojemné momenty.Druhá jde v tomhle směru ještě dál a i když stále umí být vtipná,nebojí se vážnějších témat a celé vyznění směřuje spíš k sladobolnému a hořkosladkému,přičemž ušetřen není nikdo ze zdejšího stále velmi sympatického osazenstva.Nejhůř dopadl Nate,ze kterého postupem doby udělali tvůrci prakticky záporáka a tak trochu i sám Lasso,který je oproti první sérii lehce upozaďen.Pořád je to nicméně skvělá zábava a po zásluze vlajková loď Applu...85% ()

Galerie (116)

Zajímavosti (28)

Reklama

Reklama