Reklama

Reklama

Želvy Ninja: Mutantí chaos

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (více)
Trailer 2

Kdyby nepřišli do kontaktu se záhadným zeleným slizem, byli by obyčejnými želvami z kanálu. Kdyby nepotkali zmutovaného krysáka Mistra Třísku, nestali by se mistry bojových umění a jmenovci legendárních renesančních umělců – Donatello (Donnie), Michelangelo (Micky), Leonardo (Leo) a Rafaelo (Raf). Jinak jsou to ale úplně normální teenageři, kteří milují dobrodružství a nesnášejí nudu. Té mají poslední dobou poměrně dost, protože Mistr Tříska je úzkostlivě střeží v jejich kanálovém doupěti. Má totiž celkem oprávněný strach, že by je lidi nepřijali. Jenže i sebelepší opatření má své skuliny a jednou takovou želví kluci proniknou a narazí na April, obyčejnou lidskou holku, která sní o tom, že se stane neohroženou reportérkou. Spolu s ní se rozhodnou vyrazit po stopách Supermouchy, tajemného vládce podsvětí, na kterého je policie krátká. April věří, že díky tomu konečně prorazí, a želví kluci zase doufají, že jako superhrdiny je svět snáz přijme. Nikdo z nich bohužel nepočítal s tím, že Supermoucha je obklopen armádou zmutovaných bouchačů, kteří se takových zelenáčů rozhodně neleknou. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (147)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Reštart príbehu jedného z mojich hrdinov detstva na solídnej úrovni, predovšetkým však z pohľadu vizuálnej (miestami avantgárd) stránky. „Nová“ časť príbehu je spíš priemerná, miestami dokonca je to aj sklamanie, pretože od „writerov“ ako Seth Rogen by som očakával ráznejšie dialógy, vtipky a menej konvenčné riešenia. K pokračovaniu som však otvorený, podobne ako aj tvorcovia (viac post-scény pred záverečnými titulkami). P.S.: jedná sa o rozhodne lepšiu vec, čo minulý rok vypustil do sveta Netflix. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Důvod, proč jsem dal o hvězdičku navíc, než u Spidermana byla svižnost, a hlavně se tam furt něco dělo. Dále film doprovázely skvělé hlášky z českého prostředí, alias Všechnoparty s Karlem Šípem, kde jsem se prakticky sám smál. Ale možná jsem měl trošku větší hype, který jsem, jakožto fanoušek, nedostal. Píseň od Vanilla Ice tam byla jen chvilku, intro k původním TMNT aspoň nakonec by nebylo na škodu, ale zase na druhou stranu o co jsem si ve filmu žádal, aby tam bylo, tak to mě celkem dobře pohoni... ehm.. podojilo.... vlastně jsem se narval sám popcornem, ale you know what I mean. Chtěl jsem dát plný počet, a o to víc mě mrzí, že jsem se rozhodl dát krásné 4. Film měl rozhodně potenciál, ale víc zabrousit do vtipu, víc drsných momentů, ale zase chápu, spíše je film stavěný pro mladší publikum, ale upřímně, styl animace je na jedničku. Rozhodně ale bych byl rád za dvojku. A pokud bude, jednoznačně bych sáhl i po plném počtu, tak jak u Sonica :) PS: HEYYEYAAEYAAAEYAEYAA ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $70miliónov║ Tržby USA $118,613,586║ Tržby Celosvetovo $180,513,586▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Ďalší pokus z ninja korytnačkami, skoro vyšiel. No animácia je jednoznačne zaujímavá, pestrá, tam nevidím problém. Zábavnosť, frky, v pohode, poväčšinou, pokiaľ nemiera do humusu. To čo porobili z postavou April O Neill otras - grc, to ako tak trošku dojebkali, ďalej uletenosť tak trochu aj nad mieru. Neviem ale toto už ani nie je moc pre decká. /60%/ ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Nové Želvy mají neskutečný styl, a to hlavně díky kulervoucí akci a parádní hudbě. Taky chválím animaci, která se k mutantům skvěle hodí, a líbí se mi, že i všichni lidé působí tak trochu ošklivě. Není to zkrátka Pixar, kde vypadají všichni dokonale a krásně. Příběhem ani vykreslením postav to sice nedosahuje na úroveň Spider-Verse, ale rozhodně je to nejlepší želví celovečerák. A to mi bohatě stačí. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Kupodivu ne tak otřesný jak jsem se bál! Animace alá Spider man je tím cítit sakra hodně, akorát přeci jenom ten Spidey je o několik vystřelených pavučin jinde a vévodí animákům a hlavně nemá děsivě naanimované lidi!!! A musim teda shodit dabing to opravdu byla býda a jen lituju, že jsem to neviděl v originále! Supr soundtrack :-) ()

Galerie (85)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu. (pds)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

Comic-Con čelí krizi

Comic-Con čelí krizi

24.06.2023

Je to pár dní, co pořadatel herní akce E3 oznámil, že se letošní i ten příští ročník ruší. Důvody jsou zřejmé, většina herních společností si začala pořádat své vlastní online konference, a když už… (více)

Reklama

Reklama