Reklama

Reklama

Hunted

Trailer 1

Obsahy(1)

Eve (Lucie Debay) měla ten horší den. Výstavba budovy, kterou spravuje, bude opožděna a její partner ji začal rozčilovat přehnanou potřebou kontroly. Žena si chtěla na chvíli oddychnout.. Napít se, poslechnout si hudbu a zapomenout na otravný svět. Jakoby naschvál se na ni v baru přilepí, agresivní „účetní“ s uvolněnou kravatou a příliš mnoha vypitými drinky. Nakonec se však objevil záhadný, bystrý a uvolněný chlap s okouzlujícím úsměvem. O několik minut později mezi nimi něco zajiskřilo. Eve se však brzy dozví, že její rytíř v lesklé zbroji je ve skutečnosti zvrhlý psychopat, který má vážné problémy s emoční kontrolou. Když náhodou skončí v lese, začne lov. Ten se však bude lišit od všech jiných honů. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ked sa povie lesny survival horor, hned ma napadne Wrong turn 2003 so sympatickym Desmondom Harringtonom a nadhernou sexicou Elizou Dushku. Ten bol z USA, tuna ide o lesny survival z Francie. evidentne sa film a reziser inspiroval v USA. Kazdoapdne velmi dobre zahrane /coz je u hororov vzacnost, horory maju dlhodobo spatne herecke vykony/, tempo brutalne , nuda nehrozila, dialogy na urovni. Skoda dost neznamych hercov, kazdopadne musim ist vysoko  : 77 % ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Eve je blbá blondýna. Ano, tenhle motiv bývá ve filmech častý, tahle je ovšem ultrablbá. Jde do baru, chová se jako děvka a jako děvka také skončí. Následně sice pošahanci se svým kumpánem uteče, jenže je má stále v patách. V závěru se vše obrátí a blbka honí pošahance. To už je ale z filmu komedie a člověk neví, zda jsou na tripu jen postavy, nebo i on. Tedy já. Pěkný je úvodní příběh o dívce, kterou zachránil les. Líbila se mi i následná paralela, kde les pomáhá blondýně, ale co si budeme povídat, docela se nadře, protože ona je fakt tupá. Les báječný, některé scény mají pěkný adrenalin, gore sice šokující není, ale o násilné scény není nouze - kamenem do huby, šíp v hlavě, šíp v rameni, klackem po hlavě... V závěru jsem měl chvílemi pocit, že sleduji Statečné srdce. Skvělá kamera, úderná a mrazivá hudba, solidní pošahanec. Šel bych s hodnocením výše, ale až příliš často jsem nad Eve kroutil hlavou a přál si, aby konečně dostala za vyučenou a třeba i zařvala......což jistě nebyl tvůrčí záměr. Proto zůstanu u průměru, byť chvílemi jsem si film užil. Příroda by byla na deset hvězd. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ďalší prírastok do môjho obľúbeného hororového žánru, ktorého sa asi nikdy nepresýtim. Lesný survival, v ktorom dvaja chumaji unesú peknú blondínečku, aby sa s ňou pobavili, no cestou majú autonehodu a môže sa začať lesná naháňačka. Pred pár rokmi tu už bola francúzsko-belgická spolupráca vo fajnovej pecke "Revenge", a som veľmi rád, že pokračuje, pretože toto je niečo podobné, iba v inom prostredí. Postavy sú podarené - jeden z nich je úplne vyšinutý vraždiaci magor, ten druhý je mentálne retardovaný a ukvičaný trpiteľ, z hlavnej hrdinky je spočiatku lovná zver, avšak veľmi rýchlo sa mení na lovca, keďže jej pomáha aj samotná matka príroda. Film je prekrásne nasnímaný, s detailnými zábermi živočíchov, sem tam prekvapí niečím nečakaným, v záverečnej tretine je to už viac komediálne, ale v podarenom zmysle. Pridať na brutalite a bolo by to za 5. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

V poslední době co film, to perla. Samozřejmě ironie. Filmek je složen ze tří pomyslnejch částí. Ta nejzábavnější je ta naháněčka v lese s pár krvavejma scénkama. Druhá část je naprosto šílená varianta plná halucinací, příšerně ujetejch scén a buhvíčeho. A třetí ukazuje krásy lesa, květeny, živočichů všeho druhu, takže sem měl pocit, že sleduju přírodopisnej film. Kde se berou tyhle paka, co točej tyhle hovna. Ještě chvíli korony, a nechci ani domyslet, co se na mojí televizi ještě objeví. Sračka. 20%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Svižný lesní Survival z oblíbené Francie! Sympatická blondýnka jde do baru na pár drinků a tam střetne chlápka, promění pár slov a šup už je u něj v autě, ovšem až tam si uvědomí, že tenhle chlap asi nebude ten pravý, je to totiž psychopat s vraždícími úmysly. Kdo hledá příběh může film rovnou vynechat, ale jako lesní naháněčka je film dostatečně napínavý a Arieh Worthalter hraje psychopata fakt bezvadně, ten jeho herecký výkon táhne celý film nahoru. Potěší i krásná příroda a spousta záběrů na lesní zvěř a s gore se tentokrát šetřilo, ale minimálně šíp zapíchlý v uchu a balvan v obličeji v paměti utkví. Já se příjemně bavil a ikdyž jsem čekal trochu drsnější podívanou, tak tady mile rád nadhodnotím. Příběh***, Akce*** Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7/10. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno