Reklama

Reklama

Hunted

Trailer 1

Obsahy(1)

Eve (Lucie Debay) měla ten horší den. Výstavba budovy, kterou spravuje, bude opožděna a její partner ji začal rozčilovat přehnanou potřebou kontroly. Žena si chtěla na chvíli oddychnout.. Napít se, poslechnout si hudbu a zapomenout na otravný svět. Jakoby naschvál se na ni v baru přilepí, agresivní „účetní“ s uvolněnou kravatou a příliš mnoha vypitými drinky. Nakonec se však objevil záhadný, bystrý a uvolněný chlap s okouzlujícím úsměvem. O několik minut později mezi nimi něco zajiskřilo. Eve se však brzy dozví, že její rytíř v lesklé zbroji je ve skutečnosti zvrhlý psychopat, který má vážné problémy s emoční kontrolou. Když náhodou skončí v lese, začne lov. Ten se však bude lišit od všech jiných honů. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Solidní, lesní naháněčka ! Frajerka se jde uvolnit do baru, kde narazí na pohledného típka, ten se ale vzápětí změní v její noční můru. K cizímu do auta prostě nelez ! Líbil se mi ten nápad se zvířaty, hudba tvořila fakt hustou atmosféru, roztržené břicho nebo šíp v uchu jsou povedené brutální scény, ale trochu jsem čekal krvavější finále. Ono, jak se otočilo nahánění, tak to dostalo takový, za mě až "cirkusový" nádech s WTF scénami a vytratilo se téměř všechno, co film celou dobu budoval. Každopádně, i tak se jedná o dost povedený Survival Horor, který se určitě vyplatí vidět. (36. hodnocení, 10. komentář) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ďalší prírastok do môjho obľúbeného hororového žánru, ktorého sa asi nikdy nepresýtim. Lesný survival, v ktorom dvaja chumaji unesú peknú blondínečku, aby sa s ňou pobavili, no cestou majú autonehodu a môže sa začať lesná naháňačka. Pred pár rokmi tu už bola francúzsko-belgická spolupráca vo fajnovej pecke "Revenge", a som veľmi rád, že pokračuje, pretože toto je niečo podobné, iba v inom prostredí. Postavy sú podarené - jeden z nich je úplne vyšinutý vraždiaci magor, ten druhý je mentálne retardovaný a ukvičaný trpiteľ, z hlavnej hrdinky je spočiatku lovná zver, avšak veľmi rýchlo sa mení na lovca, keďže jej pomáha aj samotná matka príroda. Film je prekrásne nasnímaný, s detailnými zábermi živočíchov, sem tam prekvapí niečím nečakaným, v záverečnej tretine je to už viac komediálne, ale v podarenom zmysle. Pridať na brutalite a bolo by to za 5. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

V poslední době co film, to perla. Samozřejmě ironie. Filmek je složen ze tří pomyslnejch částí. Ta nejzábavnější je ta naháněčka v lese s pár krvavejma scénkama. Druhá část je naprosto šílená varianta plná halucinací, příšerně ujetejch scén a buhvíčeho. A třetí ukazuje krásy lesa, květeny, živočichů všeho druhu, takže sem měl pocit, že sleduju přírodopisnej film. Kde se berou tyhle paka, co točej tyhle hovna. Ještě chvíli korony, a nechci ani domyslet, co se na mojí televizi ještě objeví. Sračka. 20%. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Když nějaký permanentní podParonaut pravidelně leští nad Antikristem, může jej v důsledku toho želperun časem napadnout třeba podělit se i s ostatními o trochu toho haluškoidního honění v lese plném vzteklých zvířátek, u něhož se ovšem halucinogeny ani aromatickými uhlovodíky neintoxikovaný já už od cca třetiny stopáže tak příšerně nudil, že ani nijak zvlášť nepřál smrt ústřední pravé blondýně neschopné si např. sundat z krku neutažený provaz či jen kvocientně o něco málo ji převyšujícímu rádobymasaříkovi děsivému asi jako lahvička sirupu proti kašli (navíc totálně nevkusnému astigmatikovi s nekonečnou penetrační tolerancí, neb potkat v noci v lese hlavní hrdinku notorický erotoman po třech letech na moři, zakousne se do nejbližšího stromu a dělá větev) a krátil si čas do toužebně vyhlížených závěrečných titulků toliko tipováním, zda po vilémtellovském čištění zvukovodů, wallacovském válečném malování paintballem a kukuřičném poli zvládne Frantík naservírovat ještě nějakou více toluenovou pitomůstku. Brojler – zvládl… ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Paradoxne tie časti, kde sa ešte nič nedialo ma bavili asi najviac. Potom sa stal z toho nudný a hlavne predvídateľný survival, stereotyp bez šťavy. A opäť tu máme starú klasiku, ktorá už nemá čo ponúknuť, námet je totiž dávno vyčerpaný - najskôr vystresovaná žienka uteká a potom akoby zázrakom (v tomto prípade asi vďaka prírode) sa z nej stane super hrdinka wonder woman, ktorá okolo seba mláti hlava nehlava. Boli tu však momenty, ktoré pobavili. Priemer. 60/100 ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama