Reklama

Reklama

Stín v oblacích

  • Nový Zéland Shadow in the Cloud (více)
Trailer 1

Dôstojníčka letectva Maude Garrettová dostane v auguste 1943 za úlohu previezť prísne tajné dokumenty z Aucklandu na Novom Zélande na Samou. Na leteckej základni sa stane svedkom nevysvetliteľného zmiznutia pracovníka, ktorý odbavuje batožinu, keď sa jej zrazu záhadne stratí priamo pred očami. Posádka lietadla privíta novú pilotku posmešne a s nedôverou, veď žena v takej dôležitej funkcii bola v tom čase veľkou výnimkou. Maude si všimne záhadného tvora, ktorý sa drží na spodnej strane krídla bombardéra, čo väčšina posádky odmieta a neuverí tomu ani vo chvíli, keď ho tiež uvidí na vlastné oči. Po štarte musia piloti riešiť sériu nečakaných problémov, ktoré korunuje rádiová správa, podľa ktorej Maude Garretová v skutočnosti neexistuje. Maude sa prizná, že je vydatá a na palubu nastúpila pod svojím rodným menom. To však je len začiatok desivého príbehu. Z diaľky sa už blížia nepriateľské japonské stíhačky a na palube lietadla začína útočiť podivný tvor podobný kryse či gremlinovi. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (148)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to castecne valecny film, zcasti socialni komentar. Libivy popcornovy beckovy film s hollywoodskou bagazi.  Po celych 80 minut je dost akce a zvratu. Co se tyce feministickeho poselstvi filmu,letkyne ve valkach moc nepusobily, ale slavnou se stala velmi schopna  sovetska odstrelovacka ve druhe svetove valce,kterou Stalin po nekolika tydnech sluzby kvuli nizke zivitnosti techto vojaku stahl a propagandisticky prezentoval.Po valce byla dokonce pozvana do USA na recepci prezidenta a prvni damy. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Filmovej eintopf, nebo taky bláznivej cross-over. Tvůrci se sešli někde u stolku, u jednoho z nich doma, a začli z voleje tvořit. Podle první dvacky minut ještě střízlivý. I slušnou elektronickou hudbu tam dokázali střihnout. Jenže někdo přinesl lahev, někdo i něco do nosu. a po chvilce začali perlit, a sekat do filmu jednu kravinu za druhou. Navíc film neměl žádnej větší smysl.  Hudba se v druhý půlce ve chvilkách filmovýho idiotismu začne utrhávat ze řetězu a stává se až nesnesitelnou.Musim přiznat , že při scénách s křídlem, sem pokukoval, kdy se na scéně objeví pan Tau. Neobjevil. Jedinci, co vydrželi kombi šňupání a chlastu film dotáhli až ke konci, a tam rozpoutali peklo. Naštěstí nikdo při smyslech nezůstal, protože kdyby jo, film by asi trval tři hodiny. Neuvěřitelná slátanina, a to píšu já, kterej je pro kdejakou legrácku. Chloe, opravdu? Ale hovno. 10%. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tri hviezdy s odretými ušami. Výborný nápad s lietajúcou pevnosťou ale uzemnený nie hororom, ako sa píše v žánroch ani nie fantasy, ale doslova sci-fi a to nie kvôli príšerke, ale kvôli superhrdinským výkonom hlavnej postavy. Ale OK, bola to jednohubka, ktorá bez titulkov mala hodinku a štvrť, takže prečo nie. Ale inak totálne neambiciózny počin, ktorý síce na konci vzdáva hold ženám vo vojsku a hlavne v leteckých silách, ale inak to je flák, ktorý človek napriek dĺžke zhliadne raz a viackrát nemusí, lebo nie je čo objavovať, nie je čo užiť si naviac atď. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Krásná Chloë Grace Moretz ve one girl show jako válečná pilotka s tajnými dokumenty nastoupí do letadla plného mužů s předsudky. Není to až tak špatný jak vypadá hodnocení, ale rozhodně si mohli pohrát s filmem lépe. Občas dokáže být vtipný díky hláškám a díky štědré stopáži 80 minut nestíhá nudit. Akce ujde, na krev trochu došlo taky, hudba je velkým pozitivem a příšerka, je celkem fajn, především finální duel se mi hodně líbil. O horor se nejedná spíš o válečné akční drama s jednou malou příšerkou. Příběh**, Akce***, Humor***, Násilí**, Zábavnost***, Hudba****, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 5/10. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak jako sorry, ale aby ženská za války propašovala mimino na bombardér to je tedy něco. Kdo takovej nesmysl proboha mohl vymyslet... Jinak ze začátku snesitelný béčko, ovšem po objevení opravdu hnusný digitální potvory šlo vše do kopru. To je opravdu těžký v dnešní době natočit normální béčko bez digitálních sraček a alespoň s trošku logickým dějem? ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama