Reklama

Reklama

Pavučina

Trailer 1

Osmiletého Petra trápí záhadné, neustálé ťukání, ťukání ze zdi jeho ložnice - ťukání, o kterém jeho rodiče tvrdí, že se mu jen zdá. Jak se Peterův strach stupňuje, věří, že jeho rodiče (Lizzy Caplan a Antony Starr) by mohli skrývat strašné, nebezpečné tajemství, a zpochybňuje jejich důvěru. A co může být pro dítě děsivější než tohle? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (201)

Othello 

všechny recenze uživatele

Naprosto nekompetentní vyprávění příběhu, které se sice ambiciózně snaží dlouho žonglovat s tím, kdo je tady vlastně ten padouch, ale zároveň by zjevně nebylo schopný věrohodně odvyprávět ani ten nejjednodušší zápletku o tom, jak se jde od A do B. Vzhledem ještě k dost tristním hereckým výkonům zbývá u Cobweb k nějaké satisfakci snad jen to, že některá vizuální hororová klišé si rádi občas prostě jen tak pro radost zopakujete. Tady jsou totiž skoro všechna. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No co si budeme povídat, co do námětu to žádný zázrak to není. Prostě a jednoduše za zdí něco je a malý klučina musí přijít na to co. Co do atmosféry nemám výhrady, herecky je to také celkem fajn a to rozuzlení...........no dejme tomu. Nicméně z hlediska logiky to tu dost často hapruje a bohužel režie dává prostor tomu, aby to divákovi šrotovalo v hlavě. Čekal bych i nějaké to bafnutí, ale jediná scéna, která mě dokázala trochu nadzvednout, se hlavnímu hrdinovi jenom zdála. No a nakonec je tu vizuál samotného monstra, které celkem fungovalo, ale jen do doby, než ukázalo ksichtík. Pak jsem se začal smát. Ale tak nemůže být každý den posvícení. Celkově je to ucházející mainstream, ale nějak nechápu, proč je z něho tolik lidí na větvi. 55% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZATÍMCO TY SIS STĚŽOVAL VE SVÝ TEPLÝ POSTÝLCE, JÁ TRPĚLA MEZI PAVUČINAMI A KRYSAMI …“ Jako… uběhlo 30 minut a já jsem spokojenej! Zajímavý téma, zpracování i atmosféra. A to ani nikdo nestraší… a když jo, tak mně po těle přeběhnou „zimomriavky“. Pravda, v tom závěru trochu serou na logiku, ale často to bejvá horší…  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jedním z producentů je Seth Rogen. 2.) Tvůrci se mmj. inspirovali příběhem Edgara Allana Poea „The Telltale Heart“. Krátký příběh se točí kolem paranoidního muže, kterého děsí neustálý hluk pod prkny na podlaze jeho domu. 3.) Thx za titule „lordek“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Příjemný malý horůrek se slušnou atmosférou, který se zpočátku tváří celkem přímočaře, aby divákovi brzo došlo že hodně věcí bude trochu jinak než se zdá. Na konci tomu sice lehce spadne řetěz a asi by bylo lepší kdyby hlavní bubák zůstal skryt, ale nic to nemění na tom, že za ty první dvě třetiny si Cobweb ty čtyři zaslouží…70% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kluk co žije s rodiči v nějakém zapadákově slyší ve vedlejší místnosti nějaké zvuky pak slyší i hlasy řekne to rodičům, ale ty mu nevěří. Ve škole ho šikanuje jeden kluk a zastává se ho jen nová učitelka pak to tomu klukovi vrátí a shodí ho ze schodů  tak, že mu zlomí nohu a vyloučí ho za trest ze školy  rodiče ho za trest zavřou do sklepa pak ho pustí a on si vykládá s tím hlasem. Ten mu řekne, že je jejich dcera co ji tam zavřely a  pokud jich naštve udělají mu to taky chce po něm , aby ji vysvobodil než bude pozdě a oni ji zabijí tak ji kluk vysvobodí. Samozřejmě není to tak přímočaré jak se zdá a  ta ´´dcera, je něco jiného do toho tam dojde ten zraněný kluk s kámoši se pomstít (aby tam byla nějaká akce a gore) a  ta učitelka . Má to dobrý děj a atmosféru bohužel v závěru se z toho stane Barbar 2 a podobné horory herecky je to taky dobré ta matka a otec jsou dost divní a ta entita ujde.  Konec je divný a nedává smysl tak, že on to zavřel ono se to dostalo  ven a zabilo ho to?  Jinak český název úplně mimo zhruba dvakrát je tam pavouk a jednou pavučina. P.s. kdyby ta holka byla hororová verze Lociky tak s těmi vlasy by se zasekla už dávno a ne až na koni zvláště poté co tam měla tak malý prostor  60 procent ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama