Reklama

Reklama

Mare z Easttownu

(seriál)
  • USA Mare of Easttown
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V minisérii Mare z Easttownu se představuje Kate Winsletová v roli Mare Sheehanové, detektivky z pensylvánského městečka. Zatímco Mare vyšetřuje místní vraždu, její vlastní život se pomalu rozpadá. Příběh, který zkoumá temnou stránku uzavřené komunity, je autentickou výpovědí o tom, jak rodina a dávné tragédie ovlivňují naši přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (316)

Fr 

všechny recenze uživatele

NENÍ NA NÁS ROZHODOVAT, KDO A CO SI ZASLOUŽÍ. NAŠÍM ÚKOLEM JE POUZE MILOVAT…“ ///    Příběh rodiny Mare Sheehanové. Ta je detektivem na malém městě, kde je zavražděna mladá holka a další dvě uneseny. Lidé kolem jsou s těmi sračkami tak nějak spjati, do toho mají svoje problémy… stejně jako Mare. Problémům rozumíte, chápete v podstatě všechny postavy, a že je to fajn podívaná, není ani tak zásluha Winsletky (která od Titaniku uplavala kus cesty), ale všech. Prostě parádní dramatickej krimi seriál, kde se hlavní postava zbavuje kostlivců na půdě a stává se šťastnou. Snad.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Píchám mladou holku. 2.) Zajímaj mě problémy druhých.  /// Thx za titule „Petr Miklica“.       /// PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ospalé městečko, kde se všichni znají a neděje se zde nic mimořádného až na únosy mladých dívek a vraždu. Mare neni klasickou detektivkou a více se zaměřuje na osudy jednotlivých obyvatel a to převážně na buldočí vyšetřovatelku Kate Winslet, kterou stále dohání tragická minulost. Pro HBO další trefa do černého, kde funguje jak scénář, tak hlavně perfektní herecké výkony i těch nejvedlejsich postav. K dokonalosti chybělo velmi málo a do Kate jsem se tady regulérně zamiloval, protože byla fantastická... ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podle popisu jsem čekal nudné vesnické redneck drama, ale k mému potěšení se z Mare z Easttownu vyklubala kulervoucí detektivka, která vede jak ve výborném hereckém obsazení, tak v dialozích a stejně tak i příběhu a filmařské kvalitě. Po prvním rozjezdovém díle přichází díl druhý, o kterém můžu říct, že lepší seriálový díl tady dlouho nebyl a takhle napjatý jsem teda nebyl už pěknou dobu, a proto jsem mu napálil rovnou plnou pětku. Další díly už jedou ve stejně kvalitním duchu a líbí se mi fajn vyvýžení osobního rozvoje postav (Kate Winslet, Evan Peters!) i detektivního příběhu. Co možná trochu zklame a proč nejdu do plné palby, že se ke konci trochu ubírá z tempa a poslední dva díly víceméně už jen "dojíždějí" příběh do zdárného konce, ale i tak jsem ze seriálu celkem šťastný a titul 45. nejlepší seriál a 88% je vcelku zasloužený. Ani ne tak kvůli scénáři (který je sice dobrý, ale nikterak originální či neviděný), ale hlavně kvůli plnohodnotnému seriálovému zážitku v čele s hereckou špičkou, která hraje přesvědčivě až za hrob. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Očakávania vyššie než realita, no stále je “Mariena z Východu” solídna social-krimi, ktorá by spôsobom zamotania samotnej story, severským zážitkom chcela byť, no bohužiaľ ten závan z poza oceánu, sa proste nedá z tela zmyť. Dalo sa, žiadna strata času to nebola, no tá hranica 90% je tak trošku ako žart na účet volajúceho. Čakal som atmosferickejšiu zábavu, ktorá bude viac zahalená do rúška temnoty. “Nevadí”. ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být úplně v pohodě o polovinu kratší, protože se to pořádně rozjede až od pátého dílu. Detektivní zápletka je fajn a je škoda, že je obalená hrozným balastem okolo. Tady se totiž každému stanou ty největší životní tragédie a obvykle nejenom jedna. Tunami s*aček, které to na postavy neustále hází, to působí až sebeparodicky. Navíc je to asi nejubrečenější seriál z poslední doby. Tři v zásadě jenom za skvělou Kate a části posledních tří dílů, kde se nefňuká. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (25)

  • Postava Colina Zabela (Evan Peters) nebyla pojmenovaná po režisérovi Craigovi Zobelovi. Postava byla napsaná dávno předtím, než se Zobel ujal režie, podobnost příjmení je tedy čistě náhodná. (oli009)
  • Jean Smart (Helen Fahey) se již na začátku natáčení rozhodla, že její postava bude pokaždé něco pít nebo jíst. To je také důvod, proč ve většině scén něco konzumuje. (oli009)
  • Jako výkonná producentka a herečka hlavní role se chtěla Kate Winslet (Mare Sheehan) ujistit, že se každý na place cítí být součástí projektu a nikomu se nedostává jiného zacházení. Proto když zjistila, že by měla mít větší karavan (ve kterém herci tráví čas mezi scénami) než ostatní herci, odmítla to s odůvodněním, že všichni na place by si měli být rovni. (oli009)

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Reklama

Reklama