Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seznamte se se Smithovými: dvěma osamělými lidmi, Johnem a Jane, kteří se vzdali svých životů i identity, jen aby je nadřízení dali dohromady, i když se vůbec neznají. Odteď ale musí fungovat jako pár – jak ve špionáži, tak i v manželství. (Prime Video)

Recenze uživatele ER k tomuto seriálu (2)

Mr. & Mrs. Smith (2024) 

Kdo viděl Atlantu, tak si tady přijde na své. Vztahově rozpracovaný příběh o zabijácích s ironickým pohledem na jejich manželské soužití dokáže pobavit, byť občas i méně. Seriál dal dohromady Donald Glover a zúročil své zkušenosti z Atlanty hodně dobře, hlavně v rafinovanosti , jak nám předkládá pohled na vztahové problémy, kde nechybí ani otřepané vtipy o židech apod.. V kontextu ona Asiatka, on Afroameričan to má totiž trochu jiné vyznění a místy to dokáže pobavit. A i když bych oželel 2 epizody, které byly až moc dialogové, tak nakonec finále vše napravilo a je skvostným vyústěním seriálu. Kladem je i vystupování hvězdných herců v každé epizodě , jako to bylo použito třeba v seriálu Colombo, např. Wagner Moura, John Turturro, Ron Perlman a ve finále zaválí Paul Dano. ()

První rande (2024) (E01) 

Jak vznikli manželé Smithovi? Netradičně, až nesměle. Přístup k látce, kde je znát vliv tvůrců Atlanty, může někomu vadit a někoho nadchnout. Přes dialogové scény se hlavní protagonisté dostávají k podstatě svého soužití, zabíjení, které však přichází tak nějak mimochodem. Děje se tak s ironickým nádechem a občasnou trapností, která si však nezadá s realitou života. Věřím, že gradace bude díl od dílu stoupat a nakonec se z toho onen očekávaný hit vyklube. ()

Reklama

Reklama