Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nemocný skladník Mehmet se ujme malého chlapce z istanbulských ulic a brzo se musí vyrovnat s vlastním traumatickým dětstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

ElisR 

všechny recenze uživatele

Film vlastně není vůbec dějově náročný, ale závěr tomu dodá přesně to, co má. Zřejmě nikdo z nás nečekal takový konec a hlavně Cagatay se jako vždycky zhostil role naprosto na výbornou! Jeho proměně v houmlesáka taky tleskám...Emir, Sarp a teď Mehmet..a v každé roli je prostě špička! Navíc prostředí Istanbulu se nikdy neomrzí. Čtyři hvězdy naprosto zaslouženě. Zase se mi potvrdilo, že turecká kinematografie na tom není vůbec špatně! ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Krásné, citlivé, smutné a přitom veselé. Nicméně ten konec mě dostal. Konečně něco nepředvídatelného a originálního. Tohle se Netflixu vážně povedlo. Navíc prostředí Istanbulu jen umocnilo atmosféru svou diverzitou chudoby a bohatství. A hlavní aktér předvedl naprosto skvělý výkon, že bych mu uvěřila cokoliv. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Travisi Fimmelovi roste v Turecku velká konkurence. Zpočátku bych Cagataye vyzkoušel při automobilových honičkách a rvačkách nebo pádech ze střechy jako dablera, dál bych zkusil detailnější záběry na upocenou špinavou tvář plnou životního utrpení a potom bych si dal bacha o práci Ragnare. Dobře sekunduje nejroztomilejší okatá tvářička Izmiru a i když sem snaživou autenticitu špinavého Istanbulu zabalenou v umělém netflixovém kabátku úplně nesežral, mindfuck na konci byl hlavně díky nejednoznačnému vyprávění a herecké snaze celkem svěží v tom popelnicovém světě bez rodičů. 60% ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Film plný istambulských reálií v rámci poměrně dobře zaběhnutého života. Pak se objeví dítě, které by nikdo na ulici mezi dopadky nevyhodil (ani nenašel). Ale přece jen: je to hrdina sám a současně jeho halucinogenní výtvor, dvojník, halucinace sebe samého. Předzvěst neštěstí, rozpad osobnosti. - Přílišná melodramatičnost byla spíš na škodu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Krásné prostředí Istanbulu nasnímané neméně povedenou kamerou. Svítivé, barevné, tvořivé, trošku alternativní. A v centru veškerého dění týpek – skoro bezdomovec, kterej je natvrdlej jak 45ti procentní eidam a myslí si, že životem projde jako nůž máslem. Závěrečná dvaceti minutovka ale solidně vrcholí a utvrdila mě v tom, že na Turky je třeba dát si pozor. Mají totiž po čertech dobrou kinematografii. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama