Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fialová obálka s tajemnou pozvánkou k nezávaznému sexu ve schránce hollywoodského agenta stačí k naprostému narušení jeho „dokonalého“ života. Šest týdnů před svatbou se dostává do frenetického víru pátrání a losangeleských konspirací a s každou další indicií se neuroticky řítí k naprostému šílenství. Jim Cummings se v tomto vzrušujícím satiro-dramedy-horor-thrilleru noří do prohnilých útrob současného Hollywoodu a coby novodobý Woody Allen na ketaminu povyšuje neuroticko-excentrické herectví na zcela novou úroveň. (Elbe Dock)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (5)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

I když estetika Jima Cummingse ho chronologicky předchází, budu nyní lidem moct říkat, že "je to takový hororový White Lotus". Líbil se mi už jeho předchozí kus, líbí se mi i tohle - práce s postavami, které nejsou úplně realistické, ale nejsou ani dostatečné karikatury, aby od nich vznikl pohodlný odstup, čehož výsledkem je nepříjemná disonance. Velmi efektní, velmi zábavné. když jsem o Lotusu psal jako o sžíravém existenciálním hororu, tak jak mám psát o filmu, který je hororem i "oficiálně"? Rozhodně si to sedne a třeba konečně Cummingse někdo docení. Jako každý pořádný tvůrce předstihl módu, do které zapadá, ale naštěstí ne o hodně a jeho čas snad přichází. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

"Raymond grabbed my dick at that party. And nobody did anything about it. We kept working with these guys. Why do we keep working with these guys? 'Cause nobody knows what's going on! And everybody still wants to be Harvey! We dress nice. We want to shout at subordinates and fuck people and get away with it. I can't wait to start grabbing dicks. I don't know what's happening to me. Honesty, I can see it now. Everything you said at the lake, I just want to be cool and happy and come across like I'm wealthy and successful and I just look fucking cheesy. I don't want to do this anymore. I fucking hate the internet. I just want it to be in the early 2000s. My teeth are fucked. I just want to be young again." Horor ani náhodou. Skôr nekonvenčná, miestami bizarná satira o chlapíkovi z prostredia filmového priemyslu snažiacom sa o úspech,bohatstvo a dotiahnutie dohody s dôležitým filmovým magnátom. Chlapíkovi, ktorý neznáša dnešnú dobu a ktorý sa tak snaží byť dokonalým,úspešným, dobre vyzerajúcim a obľúbeným alfa samcom, až sa sám stane tým čo najviac nenávidí. Nie je to dokonalé, hlavný hrdina občas šialene prehráva, film občas nudí, občas zabaví a občas vo svojej kritike doby trafí (ale i netrafí )do čierneho. Kto chce, ten ho ľahko odsúdi ako blbosť, ale kto si dá námahu tak v ňom môže nájsť aj niečo trefného a celkom pravdivého. Mňa Beta Test neurazil a to 1 pozretie neľutujem. Aj keď fanúšik podobných abstraktných, symbolických filmov zo mňa pravdepodobne nikdy nebude. 55% ()

Reklama

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý film o "alfa" samcích, kteří vlastně nic nejsou, pracovních maskách, sociálních médiích a jejich jejich vlivu na náš současný i budoucí život. Sledování stupňující se nervozity, až agresivity, hlavního hrdiny je opravdu skvělé. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Filmy s málo hodnotiteli jsou pokaždé riskantní. V tomto případě mi můj tip příliš nevyšel. Nebylo to vyloženě špatné a jistě si to najde své diváky, ale zcela určitě to patří mezi ty nejdivnější filmy, jaké jsem kdy viděl. Dílo je o nesympatickém slizounu a patologickém lháři, jenž začne být znenadání nepochopitelně paranoidní a jeho šílenství se prohlubuje při honbě po záhadné internetové seznamovací agentuře. I když je celkem zajímavé sledovat jak se hlavní postava pod tíhou svého stresu hroutí, jeho veškeré motivy, stejně tak jako reakce na jednotlivé podněty nedávají příliš smysl. Není v tom však sám, díky chatrnému scénáři si jen těžko vysvětluji chování většiny hlavních a občas dokonce i vedlejších postav. Nepomáhá tomu však ani nepřirozený a těžko uvěřitelný vztahový propletenec. Ta nejzajímavější scéna se odehraje v úvodních pěti minutách a pak už to jde od desíti k pěti. Hádám, že ten chytrák, co film na ČSFD označil jako horor/thriller zvládl dokoukat pouze zmíněný úvod, neboť tohle se nedá charakterizovat jinak, než jako psychologické krimi/drama. Nicméně vidím, že IMBD nasadilo navrch ještě komedii, což mne skutečně pobavilo. 38% PS: Mé hodnocení je možná mírně ovlivněno tím, že jsem ani zdaleka nedostal co jsem očekával, ale i tak to bylo vážně divné.... ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama