Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (138)

plakát

Grimm (2011) (seriál) 

Tahle parta mi bude chybět...

plakát

Letadla 2: Hasiči a záchranáři (2014) 

Pruda o něco menší než jednička (Fire and Rescue je rozhodně zábavnější a akčnější). Nejvíc potěšil Thunderstruck.

plakát

Muži na stromech (2006) (seriál) 

Muži na stromech aneb jak měšťanda Marin Frist v zapadákově (v krásném zapadákově) na Aljašce ke štěstí přišla. Ne, není to výsměch...šablona je to moc příjemná a ze začátku má seriál neskutečnou jiskru a baví. Ale postupem času se to, proč se vám seriál zalíbil vytrácí. Mnohdy pomatení a nesmyslné chování postav, které se vám na začátku líbilo a připadalo vám směšné se přehoupne v něco naprosto nezajímavého. Přesto příjemná oddychová záležitost a váhám, zda dát silnější tři nebo slabší čtyři. Ať tak nebo tak, pro mě co se týče partnerského vztahu určitě nejlepší Jane a Sam alias pluhař.

plakát

Pohřben zaživa (2010) 

Těch 95 min mi na jednu rakev připadlo strašně dlouhých. Spousta nelogických záležitostí, což bych překousla a ráda bych hodnotila líp, protože závěr mě totálně dostal i když jsem něco takového čekala. Ale konec film nedělá a i přes to, že to Ryan vcelku slušně odehrál už to znovu vidět nemusím.

plakát

Croodsovi (2013) 

Ze čtyř dávám plný počet, zaslouží si. Prvně viděno v letním kině a supr, ale "něco" tomu chybělo. Nebo možná přebývalo - otravná hudba z diskotéky z povzdálí, špatný obraz a zvuk, hejna komárů.... doma viděno snad už desetkrát, s dětma se nemůžeme nabažit. Obrovská zábava jak pro děti, tak dospělé. U nás zařazeno do šuplíku oblíbených.

plakát

Zataženo, občas trakaře 2 (2013) 

Krásně udělané a barevné (ve 3D pastva pro oči a chvílemi i pro žaludek), ale nudné ve všech ostatních směrech. I děti se v kině ošívaly a smály se strašně málo. Z jedničky se vytratil ten rošťácký náboj, který vás udržel v pozornosti. Flintovi přestanete fandit, vlnící se záporák vám přijde po chvilce neskutečně otravný. Je to škoda, po vydařené jedničce jsem se hodně těšila.

plakát

Šmoulové 2 (2013) 

Kdyby se hodnotila trapnost, dala bych plný počet. Za Gargamela, kocoura, nezbedníka (který nebyl ovšem nezbedný pouze silně retardovaný) a hlavně za to, jak už je od malinka do těch hlaviček tlačeno povědomí o sociálních sítích apod. Styďte se pánové.

plakát

Šmejdi (2013) 

Akce, na kterých budu vždycky ráda chybět. ALE ..... mě osobně začínají těžce sr...t i podomní otravové a nabízeči pobíhající po náměstích, kteří z Vás dokážou dělat blbce proto, že odmítnete jejich velkolepou nabídku. Člověk se časem obrní a naučí se nevšímat si jich ... ze všeho nejlepší je ale poslat je rovnou do pr....e kam patří. Todle není normální zaměstnání, tudle práci můžou dělat jedině hyeny, kterým není proti srsti lhát lidem očí. Pozavírat, zakázat....pokud budu něco potřebovat, seženu si to sama a nebudu čekat na nějakýho šaška, který si na mě bude ještě otvírat hubu. Více takovéto osvěty a nebojme se jim zatnout tipec.

plakát

Californication (2007) (seriál) odpad!

Po delší době jdu proti proudu a v tomto případě jsem za to ráda. Přezrálý, cynický, egocentrický, sexistický prase a naprosto prasoidní seriál, u kterého ani nestojí za to dopsat komentář. Děsivý, kolik lacinosti a póvlu lidi můžou považovat za zábavu.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

V hodnocení velice přestřelená záležitost, která nabízí od všeho něco, ale dohromady v podstatě naprosté nic. Přeplácaná slátanina (prý hororová) u které se nebojíte a doufáte, že v té změti rádoby zajímavých postav nepřibude další. Na jeden barák až moc duchů (už tam chyběl jen ten kačera Donalda) a psychoušů.