Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (9)

plakát

BoJack Horseman (2014) (seriál) 

"hey, wouldn't it be funny if this night was the last time we ever talked to each other?"

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Jedním slovem? - Blbost! Něco takového jsem vůbec nečekal. Divím se, že tak známí herci souhlasili s tím že budou v tomhle hrát. Místy vtipné a pro mě velmi ocenitelný nápad. Na druhou stranu nechutné a trapné. Opravdu velmi nevyvážený poměr. Zastánci Jackass by si v mnohých scénách přišli na své. Nejdřív jsem chtěl dát 3*, ale po dlouhém zvážení dávám jen 2*.

plakát

Tropická bouře (2008) 

Nejprve jsem se lekl úvodních reklam, "a co že to jako má být?" Následující scéna ve Vietnamu se mi velmi zalíbila a hned jsem se do filmu hluboce zabral. Jenže je tu ale. Zbytek filmu byl vskutku nudný a dosti průměrný. Až na pár scén, které byly perfektní a nemálo jsem se nasmál. A co závěr? Opět vyzvedl film do výšin! S hodnocením jsem váhal, ale nakonec přeci jen 3*.

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Příjemné doplnění, rád jsem se podíval na nový díl. Ale žádný velký převrat, příběh se většinou jen táhne. Některé vtipy opravdu stojí za to! - Hlavně narážky na emoce K. Doporučuji pro fanoušky předchozích dílů, pro ostatní už to taková podívaná být nemusí. ("Tajemství o kterých ani sám vesmír neví")

plakát

Pond Life (2012) (seriál) 

Perfektní a vtipné doplnění seriálu! Ood sedící na wc nejlepší.

plakát

Whose Line Is It Anyway? (1998) (pořad) 

Bez konkurenční improvizace, u které se nejde nic jiného než smát! Nejlepší, nejvtipnější! Účinkující jsou také bezkonkurenční a nedokážu si tam představit nikoho jiného. Věty v kapse, vypravěči, scénky z klobouku, dabing cizojazyčného filmu, náhradní ruce, živé kulisy a mnoho dalších úžasných témat k improvizaci. Kdyby šlo dát víc než 5* neváhal bych.

plakát

Havran (2012) 

Použití povídek Poa byl dobrý nápad a i dobře zpracovaný zde ale vše končí. Pátrání po vrahovi mě přišlo až moc zidealizované a když už byl na dosah, tak najednou nikdo neuměl střílet a vrah vždy utekl neznámo kam. Děj se zbytečně dlouho vleče. Stačilo by, kdyby film měl jen pouhou hodinu. V celku to mohl být perfektní film, ale bohužel se tak nestalo. Pro mě je zklamáním.

plakát

Dr. Horrible's Sing-Along Blog (2008) (seriál) 

Chvilku jsem byl zaskočen rolí Neila Patricka Harrisona, kterého si nedokážu představit nijak jinak než jako Barneyho z How I Met Your Mother. Avšak první zpěv mě náramně překvapil a už jsem jen mlčky seděl a hltal vše co se dělo. Úžasné písničky s perfektními texty, které jsem si ještě minimálně týden po tom zpíval. Celkově to bylo krátké, dokázal bych si to představit mnohem delší. A pro mě opravdu nečekaný konec. Bez výhrad dávám 5*.

plakát

Bídníci (2012) 

Příjemně mě tento film – muzikál překvapil. Krásně zpracované, opravdu jsem to vůbec nečekal. Jenže občas byla otravná kamera, která hrozně detailně zabírala všem obličeje a Hugh Jackman mi v roli Jeana Valjeana prostě moc neseděl. K tomu všemu ještě všude přítomný déšť. Úplně jinou kapitolou byl Sacha Baron Cohen, kterému se prostě nešlo nic jiného než smát, protože ho stále vidíte v roli Borata či Diktátora. Když to shrnu, určitě si tento film zaslouží 4* za úžasně provedený muzikál, který se ale nemusí všem líbit.