Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Pohádka
  • Hudební

Oblíbené seriály (10)

Teta

Teta (1987)

Výjimečný rodinný seriál, který má vše, co je třeba: nápaditý scénář, výborné herce, nádherné lokace, pěknou hudbu a - v neposlední řadě - poselství. Opravdu vydařený mix retra a pohádky, legrace i dojímavých momentů. Dietl a Jakubisko odvedli skvělou práci. Škoda nepovedeného českého dabingu.

Sherlock

Sherlock (2010)

Mrzí mě, že nemůžu udělit šest hvězd. Žádný jiný seriál mě od pradávných dob Twin Peaks tak nezaujal a nenadchl. Zmínil se tu už nekdo o výborném českém dabingu?

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

Fotbal mě absolutně nezajímá, ale Ópéčko mě dostalo. Super humor, naprosto dokonalý casting, který m.j. rehabilitoval Sobotu jako herce a potvrdil kvality Vetchého a Kikinčuka. Úroveň jednotlivých dílů sice dost kolísá, ale celkově je to opravdu nadprůměrná záležitost. Naprosto mě nadchnul díl s I.Trojanem jakožto novým trenérem-rádoby drsňákem. Při 11. dílu - "Konvoj" - jsme řvali smíchy od začátku do konce. 12. díl byl naopak propadák. Budu stejně první, kdo si to půjde koupit na DVD, pokud to bude vydáno. A taky se těším na celovečerák.

Byli jednou dva písaři

Byli jednou dva písaři (1972)

Nestárnoucí klasika, kde se mi líbí i Sovák, který jinak nepatřií k mým oblíbencům.

Verdi

Verdi (1982)

Suverénní ve všech směrech. Klobouk dolů.

1890

1890 (2017)

I když vidím nedostatky, které to má, nevšímám si jich, protože to má mnohem víc předností - tenhle seriál mě prostě hrozně baví. Super obsazení, krásný vizuál, podmanivý titulkový song.

Mladý papež

Mladý papež (2016)

Wow! Panebože! Nejlepší seriál za posledních hodně let!