Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (30)

plakát

Kosti a skalp (2015) odpad!

Jeden z nejblbejších a nejhorších filmů, které jsem kdy viděl. Skoro dvě hodiny čekáte na akci, která je nakonec trapná, bezduchá a plytká. Lituji každé minuty, kterou jsem ztratil koukáním na tuto zhovadilost.

plakát

Královny kupónů (2021) 

Naivní film, hloupé chování hlavních hrdinek. Prý podle skutečné události.... Nejvíce otravné je amorální jednání "hrdinek", které film vydává za nějakou skvostnou zábavu.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Technicky, graficky úchvatné dílo. To je vše. Scénář má děr více než rezavý cedník. Děj sleduje mentální kotrmelce hlavního hrdiny a zcela opustí lini klíčových událostí, které se na Pandoře dějí. Naprosto kýčovité cliché: já zachráním tebe, ty zachraníš mne, nakonec otec pozná, jakou hodnotu má jeho syn....  Zoufale nudné, předvídatelné dialogy. Ty tři hvězdy skutečně jen díky vizuálu. Jinak by to skončilo na jedné.

plakát

Ďáblův houslista (2013) 

Jediné co stálo za pozornost byla houslová sóla, která byla zahrána fenomenálně. Bohužel jich bylo po čertech málo. Jinak jen chlast, hry v karty a chabý příběh.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Co by se skutečně stalo, kdyby se zdvojnásobila populace na všech obydlených planetách? Inu zjevně by přišel hladomor, války o zdroje a vyhlazování. Ne však v této hollywoodské pohádce.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Film ve kterém, kdyby hlavní hrdinové seděli doma na zadku, dopadlo by všechno lépe. Takhle přinesli soudruhovi T. pár kamínků, aby mohl navršit plán úchylností hodný svině, jakou byl Stalin.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Vážně jsem se snažil. Vydržel jsem hodinu a půl. Ale tato slátanina bez příběhu, kvalitního scénáře s dějem tak předvídatelným, že by ji mohli vysílat v Teletubbies je těžko snesitelná parodie na akční filmy s akčními hrdiny. Naprostá ztráta času.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Naprosto nevystihnutá základní myšlenka autora. Na jednu stranu zbytečné nudné a prázdné scény na druhou stranu vynechané klíčové informace. Zcela primitivní zpracování soubojů a bitev. Možná by mohli amíci přijet na průměrné středověké slavnosti zeptat se, jak se vlastně bojovalo s meči. Výběr herců katastrofální. Režisérka zjevně knihy nečetla a nechala si udělat hodně řídký výtah.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Pěkně vizuálně podané až trochu kýčovité. Celý dojem nesmírně kazí přepjatá pizda (šéfka Viola Davis), která má působit ultimátně suveréně a přitom je nesmírně nedůvěryhodná a nepříjemná. Jako rozumím tomu, že dnes musíme mít šéfovou ženu ideálně afroameričanku, ale jistě i za splnění těchto kritérií bylo lze nalézt někoho o trochu méně nesnesitelného