Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (10 005)

plakát

Hlasy mrtvých (2023) 

Úvodní nápad s čarodějnicí ve sklepě je zajímavý, zpracování bohužel nikoliv. Po režijní a herecké stránce velice slabý horor, který má pár slušných momentů ale jsou pohřbeny v nudné režii a velice špatných hercích.

plakát

Botoks (2017) 

Klasický, vizuálně dravý a drsný Vega, tentokrát z nemocničního prostředí. Nesedí mi jeho styl, jeho postavy ani jeho příběhy.

plakát

Horké křeslo (2022) 

Kevin Dillon, Shannen Doherty a vyčpělý Mel Gibson s imigií, kterou si drží od dob spolupráce se Zahlerem, jasně dávají najevo, jakou kvalitu, můžeme očekávat. Pokud divák váhá, první výbuch ho přesvědčí.

plakát

Mladý gangster (2018) 

Malá gangsterka, která toho chce vyprávět zbytečně moc a možná by jí více slušel formát minisérie. Atmosférou zajímavé ale dramaturgicky rozbité, působící jako několik filmů v jednom.

plakát

Krycí jméno: Vlk (2004) 

Hodně táhlá záležitost, naštěstí s poutavým příběhem, který dokáže udržet pozornost.

plakát

Aristokratka ve varu (2024) 

Tvůrci jsou přesvědčeni, že divákům stačí známá česká památka, pár známých herců a film je hotový. Bohužel chybí jakýkoliv příběh a vše je pouze sled různých situací, který je později rámován přísným hygienikem, aby zde byla alespoň nějaká příběhová linka, která může mít vyústění. Bohužel chybí vtip a přebývají šablonovité postavy bez vývoje.

plakát

Kung Fu Panda 4 (2024) 

Vizuálně krásné, celkově nenáročné a sympatické ale zcela zbytečné. Nový záporák nezajímavý, vtipu pomálu a samotný Po to prostě neutáhne. Průměrná rodinná zábava.

plakát

Ve jménu nebes (2022) (seriál) 

Trochu jsem doufal v detektivku a dostal pouze nezajímavý pohled na křesťanskou sektu, vyprávěný lacinou formou flashbacků. Fraška s ubuleným Garfieldem.

plakát

Vraždy na domácí frontě (2013) (TV film) 

Nijak zajímavá detektivka, kde prakticky chybí nějaké pátrání a napětí a celkově vypadá jako nepodařený pilot, neexistujícího seriálu.

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Snyderovo velké nic vstupuje do druhé (snad závěrečné) fáze a přináší další tunu bezvýznamných zpomalovaček a ukázku definitivní ztráty soudnosti. První hodina nudné a hnusné farmaření, ta druhá, nudná a hnusná akce. Velkolepé zakončení, nicotné sci-fi se nekoná a Zack pouze ukazuje, jak spláchnout prachy do hajzlu a potopit něco, co mohlo být béčkových ale zábavným blockbusterem. Není prakticky co chválit a snad jen doufat, že tohle Snyderovi zlomilo jeho režijní vaz a my si tak za pár let můžeme vzpomenout, že kdysi natočil 3-4 velice dobré i výborné filmy.