Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) 

Musím říct, že jsem to čekala teda daleko horší. Na film jsem šla tak trochu s podezřením, že to bude asi stejná hovadina jako Sněženky a Machři po 25 letech, ale nakonec to bylo v celku milé překvapení. Jen ta Rybová je tam, dle mého, trochu prkenná, avšak mužské obsazení to plně vynahradí... Jojo ty muži vážně zrajou jako víno!

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Myslím, že není moc filmů, ve kterých bych fandila "záporné" postavě, tudíž Butlerovi. Nicméně, tenhle mezi ně rozhodně patří. Doslova pastva pro oči a nejen pro ty dámské.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) odpad!

Oh C'mon!!! Vážně by mě zajímalo, co přimělo tolik kvalitních herců jako je Jackman, Winslet, Butler nebo dokonce Gere!!! atd., aby se upsali takovýmu braku! Radši rezavým drátem do oka, či trilogii Babovřesek, než toto.

plakát

Jezero smrti (2008) 

No tak já tedy nevím, taky mi to přišlo místy dost nelogický. "Spoiler:" Při scéně, kde byl Steve (Fassy) přivázaný ostnatým drátem a ty děcka do něj řezaly jako by se nechumelilo, jsem měla asi tak 500krát větší vztek než hlavní "hrdinka" a věřím, že kdybych měla po ruce nějakej ten klacek, tak bych s ním určitě umlátila monitor, tak moc mi stoupla hladina adrenalinu. Hold Michaela asi miluju víc než ona. Jinak film byl pode mě dost realistický, věřím že takových skupin psychopatických děcek je na světě fůra, jen jsem doufala, že alespoň jeden z nich (Fassy!) to přežije.... bohužel.... Na film se "ráda" podívám znovu.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Minutu po začátku filmu mi naskočila husí kůže po celém těle a zmizela asi?...... No vlastně ještě nezmizela. Skvělý film se skvělými hláškami a skvělými herci (Na RDJ bych se mohla koukat do nekonečna). Co víc si přát?

plakát

Zakázané uvolnění (2014) 

Díky bohu, že film neměl víc minut, protože tolik času jsem za svůj život snad ještě asi nepromarnila. Potkat někdy takovýhle tři ženský, tak se asi neudržím a dám pěstí všem třem (největší asi slečně Kláře). Jedna hvězda za Sokola a scénu s přejetým jelenem :D.

plakát

Plný dům (1987) (seriál) 

Naprosto příšerný česky dabing, který vám trhá uši. Navíc postavy jsou mi krajně nesympatické až protivné....

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Tak jako mě uchvátil film Casino Royale, už mě bohužel film QoS nenadchl. Celá dějová linie mi přijde tak trochu zmatená a celkově špatně sestříhaná. V určitých scénách jsem se špatně orientovala, třeba když Craig běží po střeše a najednou během sekundy je na balkoně. Co se tíče Strawberry Fields, je to asi nejhorší herecký výkon ve filmu. Působí na mě velmi nesympaticky a účes se kterým jde na Greene Planet párty jí přidal pomalu tak o 15 let navíc. Ale abych jen nekritizovala.... Daniel Craig znovu, stejně jako v CR, dokázal, že i Bonda umí zahrát bez jakkékoliv chybičky. Jeho tvrdé rysy, mužné tělo a perfektní charisma mě asi nikdy neomrzí.