Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama

Poslední recenze (184)

plakát

Kdo přežije - Jižní Pacifik (2011) (série) 

SPOILERY (SAMOZŘEJMĚ): Dokonalý vhled do nezměrných možností manipulace pomocí náboženství. Je-li každá série Survivoru společenským experimentem, pak South Pacific by měl mít podtitul "Falešnost víry". Můj oblíbený bizarní hráč z Tocantins a HvV Bendží "Coach" Wade tu rozjiždí tak skvělou nábožensky fanatickou hru, že je naprostá radost to sledovat. Chápu proč zrovna tahle řada budí takové emoce, někomu to nemusí být při chuti a už vůbec ne věřícím, ale v jaké jiné řadě uvidíte kmen ihned po výzvě pokleknout vzývat boha, hráče který našel imunitu a tajně si ji schovával, přijít po 6 dnech a předstírat že ji našel na základě boží vůle? Neskutečné! Naboženská zápletka pro mě zcela překonala taktický aspekt hry, který defacto odešel domů s tím, jak Coach ukecal bizarně Cochrana k přejití ("There is a line in the sand" - literally nakreslí čáru do písku). Od té doby už je to jen Válcovačka s velkým V. To co chybí sérii pro mě k dokonalosti je Coachovo vítězství, o které se připraví sám svým debilním slibem Ozzymu, že vezme do finále jen bojovníky a tedy i jeho (proč bys to říkal Coachi, proč proboha), a to že na konci začne věřit svým vlastním blbostem a nehodlá se přiznat že zahrál skvělou hru. Jestli bych někdy měl někomu doporučit sérii Survivora jako náhled do zvráceného světa, vyberu SP. TOP OKAMŽIK SÉRIE: 1) Coach objímající všechny odcházející, kteří na něj zvysoka kašlou a pokaždé ho pošlou někam, 2) Coach tvrdící Brandonovi že jeho vyloučení mu nařídil bůh ve vizi. 3) Dvě první vyřazené říkající při výzvě Coachovi Benjamin, následované hysterickým zachvátem jmenovaného, že mu Coach říkala už jeho máma pomalu když se narodil :D PS: Ostrov vykoupení je tu podruhé a pořád je to stejně k ničemu věc, která jen devalvuje smysl kmenových rad a jen zdržuje od dění v kmeni.

plakát

Kdo přežije - Ostrov vykoupení (2011) (série) 

SPOILERY (SAMOZŘEJMĚ) Jak si Boston Rob s velkou slávou pro milion došel aneb totální kontrola hry. Ostrov vykoupení přivedl zpátky dva hráče, Russell Hantz netěžící z výhody back-to-back sezón se rychle pakoval domů, Boston Rob hru kompletně ovládl a do finále si dovedl nejvíc prázdnou hráčku za dlouhou dobu a speciálního agenta Phillipa "trotla" Sheparda. Poměrně předvídatelný (a mně bohužel předem známý) výsledek je hlavně od sloučení velmi náročné sledovat, jelikož se jedná asi o nejvíc tovární kdo přežije. Rob sehrál jednu z nejlepší her co se kontroly týče, jeho zpovědnice hru aspoň trochu oživovaly, jinak to měl na starosti jen Philip se svými slipy a agentskými kecy. Zapatera vejde do historie jako jeden z nejméně zapamatováníhodných kmenů v historii soutěže. Čekal jsem dominanci, nečekal jsem až takovou nudu. TOP OKAMŽIK SÉRIE: Phillip Shepard je nazván idiotem a dokáže to přetavit v rasový problém.

plakát

Zítřek nikdy neumírá (1997) 

Za mě nejslabší Brosnanovka. Slibný začátek s jedním z nejlepších úvodů (únik z černého trhu teroristů v tryskáči) a následnou scénou po titulcích - potopení Devonshiru, posléze čím dál více vyznívá do ztracena. Děj se snad na hodinu zasekne (zrovna ze všech lokací) v německém Hamburku, což není moc atraktivní a "sexy" místo pro špionážní film. Přesun do Vietnamu v poslední třetině filmu však už nic nezachrání, protože je horší než předešlá německá část. Pierce ani moc nehláškuje jak ve svých dalších filmech, a záporák má stejný vývoj jako film - silný začátek, postupně uvadá a stává se karikaturou sám sebe. Filmu hraje do karet skvělá Arnoldova hudba, to že je Pierce pořád švihák, a několik velmi zábavných akčních pasáží - mimo tu úvodní lze vypíchnout hlavně dálkové ovládání auta na parkovišti. Bondgirls jsou asi nejslabší v Piercových bondovkách, Teri Hatcher nemá moc co hrát a Michelle Yeoh je na tom o něco lépe, hraje aspoň čínskou drsňačku. Za povšimnutí stojí scéna s dr. Kaufmannem, která poněkud pobaví v uvadajícím tempu poloviny filmu. Slabší 4* "Nový Walther P99.. takový jsem vždycky chtěl."

Poslední hodnocení (1 771)

Království Planeta opic (2024)

24.05.2024

Kdo přežije - Panama (2006) (série) (S12)

24.05.2024

Kdo přežije - Ostrov vykoupení (2011) (série) (S22)

24.05.2024

Kaskadér (2024)

05.05.2024

Návrh (2009)

23.04.2024

Angličan, který vylezl na kopec (a slezl z hory) (1995)

17.04.2024

Odbor městské zeleně (2009) (seriál)

14.04.2024

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

01.04.2024

Vzpomínky (2006)

31.03.2024

Reklama