Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Pořady (10)

Top Gear

Top Gear (1978)

Spíše než samotný pořad Top Gear, který mimochodem není vůbec špatný, tak si do oblíbených dávám speciální díly Top Gearu - jako jsou Patagonský, Botswanský, Olympijský, Botswanský speciál atd. Ve speciálech je totiž jedna věc co klasickému Top Gearu chybí - totiž cíl. Ve standardních dílech vždycky představí moderátoři vůz, nějaký parádičky, rozhovory, závody... Ve speciálních dílech se však snaží překonat různé, někdy i dosti nehostinné (Amazonský prales, polární kruh) prostředí. Celkově trio Clarkson, May, Hammond miluju. Fungují spolu naprosto skvěle a to je i důvod, proč to spolu táhnou i v The Grand Tour. Speciální díly Top Gearu musí prostě vidět každý!

Slavné dny

Slavné dny (2010)

Pořad, díky kterému jsem se dozvěděl mnoho zajímavostí a dozvěděl jsem se o událostech, které jsem ani nevěděl, že se staly. Pavel Zuna podává smysluplný komentář, video i zvukový podkres jsou také pěkné. Líbí se mi taky, že mají všechno ozdrojované. Jeden z pořadů, který mi donutil si založit účet na stream.cz

Černota

Černota (2018)

Jeden z nejkvalitnějších poloprofesionálních pořadů na Televizi Seznam. Je vidět, že autoři si dali hodně práce s natáčením i následnou post produkcí. Zajímavě zpracovaná témata, o kterých je třeba mluvit a ukázat veřejnosti. Pořad zároveň dává odpověď na to, proč se s touto problematikou nic nedělá - jednoduše chybí zákony a je potřeba je případně aktualizovat. Doporučuji zájemcům, kteří chtějí nahlédnout pod pokličku pražského undergroundu.

Honest Guide

Honest Guide (2016)

Duo Janek Rubeš a Honza Mikulka tohle prostě umí. Začal jsem se na ně dívat už při jejich začátcích na streamu a pořád mají kvalitní kontent. Už několikrát mi ukázali kam v Práglu zajít nebo kde se dobře napít a najíst. Pořad je koncipovaný pro cizince, ale Češi nepražáci a vlastně i Pražáci si tam svoje taky najdou.

Show Jana Krause

Show Jana Krause (2010)

Jedna z velmi oblíbených českých talk-show, která běží již přes deset let. Je pravda, že se za tu dobu moc nezměnilo z pohledu inovací pořadu - stále charismatický Jan Kraus , zajímaví hosté a pan Odvárka. Pořad sleduji prakticky výhradně na Youtube a skoro vždycky přeskakuji všechny herce a moderátory, zajímaví jsou pro mě jen lidé se zajímavějšími profesemi.

Nutné k přežití

Nutné k přežití (2006)

I když jsem ještě neviděl všechny díly, tak tento pořad mohu v klidu prohlásit za oblíbený. V každém díle je zajímavé místo a jak si Bear dokáže poradit s mnohdy smrtícími podmínky je dech beroucí. Určitě se zhlédnutí Nutného k přežití může hodit i do opravdového života.

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Pořad Ano, Šéfe! běží už pěknou řádku let. I když už natáčení skončilo, kontentu se za těch deset let nahromadilo tolik, že vystačí na dny a týdny nejednomu nadšenci dobré zábavy a hrotů. Nejlepší jsou, když pominu masterpiece s Jiným hrníčkem, díly starší, ve kterých ještě Zdenda není tolik unavený neustálým prcáním kuchařů a manažerů restaurací. I když jsem zcela určitě neviděl všechny díly, tak se nebojím dát 5* a zařadit Ano, šéfe! do oblíbených pořadů.

One Man Show

One Man Show (2008)

Kazma a jeho crew mají skvělé nápady na show, které dotahují do konce. One Man Show má naprosto úžasnou post produkci, ty efekty, hudba a animace jsou prostě topka. U většiny dílů se ukáže, že to vlastně Kazma dělal kvůli dobročinému účelu, ale přijde mi, že je to tam vždycky vsunuté násilně. Ideální pořad na odpočinek a odreagování.

Luxus na talíři

Luxus na talíři (2016)

Už dlouho jsem se takhle nezasmál u kulinářské show. Ale Mikluš se fakt na tu snobskou roli hodí. Lidi co si myslí, že to Mikluš Robert myslí vážně jsou fakt chudáci. Kuchtí klasické české recepty, ale z prvotřídních surovin - je zajímavé taky vidět nějaký takový kuchařský pořad, který nechce předvést co nejlevnější recepty, ale právě naopak. Prostě česky, ale dokonale.

Jídlo, s.r.o.

Jídlo, s.r.o. (2014)

Pořad je veden velmi zajímavou formou, kdy se kuchařský odborník Roman Vaněk dostává do různých firem zpracovávající potraviny. Líbí se mi, že i když tomu nejspíše dost rozumí, tak se šéfů výroby ptá jak malej Franta - pořad je vhodný i pro technologicky či chemicky méně nadané kusy. Navíc jeden z důvodů, proč jsem v poslední době hodně omezil tzv. šmakulády, protože vidět, jak se vyrábí je opravdu nechutné.