Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Drama

Recenze (17)

plakát

V síti (2020) 

No.... Z tohoto dokumentu mám strašně smíšené pocity. Na jednu stranu je mi hrozně zle z těch chlapů, kteří píšou takové nechutnosti dětem, kteří jím posílají fotky přirození, obnažují se během videohovorů apod. Žádného predátora se nechci zastávat, TO ROZHODNĚ NE, ale v jedné věci měl "Ústečan" na konci dokumentu pravdu, rodiče mají svým dětem telefon kontrolovat, minimálně do 15 let. Neříkám ať jim šmejdí všude, nemusí ani pročítat všechny zprávy, prostě jen nakouknout co si na telefon fotí, s kým vším si píšou atd. Myslím si, že by to zamezilo spoustě problémů. Na druhou stranu to není vůbec žádná obhajoba predátorů, pořád ví, že je to dítě a stejně po ní/něm vyžadují nahé fotografie, to je k blití. Za další ale zase nechápu mentalitu těch, kteří to pravdu pošlou, i mě se několikrát stalo, že mě někdo oslovil, když jsem byla mladší a žádal po mě fotky, nebo mi posílal jeho fotky a nebo mi psal nechutnosti a co jsem udělal? Dala do bloku a měla jsem klid, v životě by mě nenapadlo někomu něco posílat. Taky si myslím, že by se na tohle téma mělo přednášet na základních školách, hlavně v dnešní době, kdy mají děti už na prvním stupni ,chytré telefony. Z lidí jako jsou tito predátoři je mi fakt zle, hnus.

plakát

Siyah Beyaz Aşk (2017) (seriál) 

No jak to hodnotit.... Příběh mě bavil, postavy jsem si oblíbila, ale nejvíc mi vadilo, že jeden díl měl 2 a půl hodiny a bylo tak strašně moc natáhlé a úplně zbytečně. Spoustu zpomalených záběrů jen s hudbou, nebo záběry kdy někdo brečí. Po nějakém čase mě začalo vytáčet to jejich " budeme spolu-nebudeme spolu-budeme-nebudeme" a furt. Jinak to byl poměrně hezký seriál, krásně se tam urovnávaly rodinné vztahy a vše dopadlo tak, jak jsem doufala.

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) 

Tento díl byl o něco málo lepší, ale hlavně díky Evě Holubové, já tu herečku zbožňuju. Jinak opět průměr.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Byla to taková průměrná komedie. Občas mě štvalo jak se dospělí lidi chovali hůř jak nějací 17 letí puberťáci. Zároveň se sem tam povedl nějaký ten vtípek. Jako na takové to podívání jednou za rok je to dobré.

plakát

Ostrov (2023) 

Od filmu jsem neměla žádné očekávání a teda musím říct, že mě velmi mile překvapil. Krásná komedie, která vlastně poukazuje na takové "vážnější" téma, jak moc dokáže napáchat špatná komunikace mezi partnery. Také se mi velmi líbilo poukázání na prostředí, ve kterém se film odehrával, kolikrát jsem až hlavním hrdinům pobyt na ostrově záviděla. A až ke konci filmu mi došlo, že se tam víc jak 2 postavy ani neobjevili, o to lepší to možná i bylo. Za mě super film.

plakát

Slunce, seno, jahody (1983) 

Tenhle film patří k mým oblíbeným. Jako asi to není úplně nejlepší komedie, ne všechny "vtipy" jsou úplně vtipné, ale dívám se na to každý rok, když začíná teplo. Mám ráda obsazení ve filmu, hrozně mě baví takové ty typické drbny, úplně to vystihuje život na vesnici. Jako na takové to podívání jednou za čas je to dobré. Mám teda raději druhý díl.

plakát

Kameňák (2003) 

Jako není to úplně nejoriginálnější film. Takový lehký průměr bych řekla. Nenáročná blbina na večer celkem dobré.

plakát

Agent v sukni (2000) 

Tenhle film jsem viděla opravdu hodněkrát, ale stejně mě pokaždé baví stejně jako když jsem ho viděla poprvé. Asi mám nějaký špatný humor nebo nevím, ale mě tenhle film dokáže vždy pobavit. Neříkám, že je to nějaká velkolepá komedie nebo tak něco, to určitě není, ale nemyslím si, že je až tak špatný. Líbí se mi obsazení herců, všichni byli sympatičtí. Já ho prostě miluju.

plakát

After: Polibek (2019) 

Vzhledem k tomu, že jsem četla i knižní předlohu, jsem si musela pustit i film a musím říct, že mi přijde lepší jak kniha, což neříkám často. Je to takové klasické romantické klišé, které neurazí, ale ani nenadchne. Ve filmu se oproti knize nechová hlavní hrdinka jako naivní, rozmazlený spratek, což je dobře. Naopak mi ale přišlo, že se v něm všechno stane hrozně rychle. Ale jak jsem už psala, najdete tu vše, co od romantického filmu čekáte: slušná dívka, bad boy, který má všechny a všechno na háku- a jedno malé (nebo spíš velké) tajemství mezi nimi. Obsazení herců se mi líbilo, ale musím říct, že se mi vůbec nelíbí dabing, ty hlasy dabérů k hercům prostě nejdou, takže za mě je to lepší pustit si v originále a třeba s titulkama.

plakát

Babovřesky 3 (2015) 

Jednoznačně nejhorší díl. Žádná vtipná scénka, film absolutně o ničem.