Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Menu (2022) 

Emoční kuchyně, která mi nedovolila odpoutat se od filmu. Až na trochu slabší závěr celého filmu to byl naprosto fascinující zážitek.

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Denzel Washington nám přibyl na šedinách ale rozhodně ne na jeho charisma. Bohužel poslední díl se rozhodně povedl a náš hrdina s dobrým srdcem konečně našel klid a nový domov. Film měl skvělé tempo, akce akorát, skvělý příběh a ještě lepší závěr. Nic víc jsem ani od tohohle filmu nečekal abych řekl pravdu. Film nám určitě vynahradil zklamání z druhého dílu, který byl sice také dobrý ale za prvním a tímto dílem rozhodně zaostával.

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

První pořádnej díl Tlapkové Patroly na který se dá koukat. Film nepřestává bavit od začátku do konce a určitě doporučuji všem se na něj podívat. Nespočet skvělých vtipů sexuální, fekální a sprosté povahy které chytnou snad každého kdo má smysl pro humor. Zároveň dá film dobré ponaučení jak se k našim mazlíčkům lépe chovat a jak naopak ne.

plakát

Sestra II (2023) 

No myslím že každý z nás čekal trochu víc. Pravdou je že si za to můžeme tak trochu sami, když je film od stejného režiséra jako V Zajetí démonů 3, nedalo se čekat nic jiného. Zhruba do půlky filmu jsem se nudil a pak to konečně začalo být aspoň trochu zajímavé. Ale to je vše. Jen zajímavé. Co se týká lekacích scén, tak těch bych pár napočítal ale že by se člověk bál už jen díky atmosféře to se říct nedá. Závěr byl udělán hodně slabě a naprosto nelogicky v porovnání s prvním dílem. Je to škoda že film s takovým potenciálem dopadl jak dopadl. S celou sérií spojenou s manželi Warenovými to jde celkem z kopce. Snad se dočkáme nějakého dalšího filmu od bývalého režiséra Jamese Wana. Nemůžu říct že film není koukatelný. Objevilo se tam pár dobrých a promyšlených scén a jakožto fanda celé série jsem byl zvědavý co se bude dít a jak to dopadne. Ale film určitě bude stačit vidět pouze jednou.

plakát

Kostlivec (2023) 

Tenhle film si myslím že se vryje pod kůži každému divákovi. A o to víc když jste jako já rodič. Boogeymana budete nenávidět od začátku do konce a bude ve vás hlodat celý film. Film má velmi dobrou atmosféru i díky příběhu který je spjatý s rodinou ke které zajde na návštěvu. Dlouho jsem neviděl horor podobného kalibru za poslední dobu co by opravu za něco stál. Ale tenhle byl přesně ten který jsem chtěl. Rozhodně se doporučuji podívat všem a pokud jste rodič tak si pořiďte chůvičku s kamerou protože po tomhle filmu budete chtít svou ratolest okamžitě zkontrolovat a nespustíte ji z očí. Jediné co bych filmu vytkl není ani ve výsledku jeho chybou. A to je překlad Boogeyman na Kostlivec. Nevím jaký profesor to vymyslel ale myslím že Skeleton a Boogeyman (Strašák) jsou od sebe docela vzdálená slova.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Hodně lidí asi bude prskat že nedostali nějak velkofilm. Ale myslím že ti co Kazmu sledují a znají ho očekávali přesně něco takového. Za mě to splnilo vše co jsem očekával od Kazmova filmu a odcházel jsem spokojený. Kazma hold umí věci prodat a udělat dobrou reklamu a natahat lidi do kina na film o kterém do posledních chvil nikdo nic nevěděl.

plakát

Dobré zprávy (2022) (seriál) 

Za mě super seriál. Konečně se Česká Republika zmátořila z ohraného téma Doktořiny a pustila se do neznámých vod a vyšlo jim to. Nikdy jsem nebyl fanda seriálů jako je Ordinace nebo Ulice, ale tohle se opravdu povedlo. Se snoubenkou jsme odpočítávali minuty, kdy bude zase pondělí a budeme se moci dívat na další díl. Jen doufám, že se seriál udrží a rozhodnou se jednou pokračovat i když se říká něco jiného.

plakát

Papežův vymítač (2023) 

Na dobu jako je tato, kdy se moc dobrých hororů nevidí, nemůžu dát tomuhle filmu horší hodnocení. Celkem příjemné překvapení v hlavní roli s Russlem Crowenem, který zde hraje celkem potrhlého exorcistu, který své hříchy z života schovává za vtipkování. I když už je téma ,,exorcismus,, celkem ohraný, tak se povedlo udělat celkem chytlavý snímek který i hodně překvapí. V mnoha okamžicích, kdy člověk cítí blížící se klišé se film otočí o 180% a překvapí dobrým zpracování.

plakát

Vyšinutý (2020) 

Od začátku do konce napínavost jenom vstoupá. Za mě skvělý film kdy se z obyčejné výměny názorů na semaforu stane trauma do konce života. Film za mě dobře ukazuje jak se k sobě společnost chová hnusně a ze světa vyprchala veškerá slušnost. Zezačátku s Russellem Crowem soucítíte, jako by to byl poslední člověk na světě s vychováním a snahou zlepšit společnost. To se ale postupně s filmem ztratí a naprosto se vám znechutí. Rozhodně napínavý snímek, který vás posadí do křesla a nepustí.

plakát

Černý telefon (2021) 

Za mě naprosto povedený snímek. Film si po celou dobu drží napjatou atmosféru a určitě vás z gauče nepustí dokud ho nedokoukáte. Možná bych odebral jednu hvězdu za nedovysvětlení věcí co se ve filmu udály, ale film se mi líbil na tolik že mu to odpustím. Z našeho hlavního hrdiny, který byl na začátku filmu typický školní otloukánek se na konci stal ne moc namyšlený kluk s dobrou reputací a respektem ostatních. Film je ke konci plný situací, které nejdou popsat jinak než ,,Mind-Fuck,,. Určitě doporučuju ke shlédnutí a doufám že bude někdy druhý díl, aby se vysvětlily největší otázky co po dokoukání mám (Proč?, Jak?). Bohužel jsme se nedozvěděly jak funguje záhadný telefon. Jak to že pouze náš hlavní hrdina ho slyší zvonit a proč náš Chmaták dělá to co dělá. Pravděpodobně první horor v tomto desetiletí, který si zaslouží 5*.