Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Xavi6 

všechny recenze uživatele

We are free now, finally, We are free! Tato slova jsem neslyšeli v celém seriálu a konečně jsme se jej dočkali. Je prostě paráda, že seriál začíná únikem bratrů, nyní vše končí únikem Sáry. Film to není nijak dokonalý, ale pro mě to je ukončení dlouhé ságy Prison Break a tak své hodnocení zvedám. Hodně nejasných věcí, jako jak to že už Sáru nestíhají, proč to Morrigan udělala, to se budem ještě dlouho ptát, ale hlavní je, že to všechno (skoro) dobře dopadlo. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Super poslední dvě epizody čtvrté série, které sice nebyly to nejlepší, co nám seriál za celou dobu nabídl, ale kdo si tenhle seriál zamiloval, tak to bude pro něj stejná paráda jako všechny předchozí díly. PS. V té době co to vyšlo museli všichni skákat radostí aspoň za ty poslední dvě epizody a brát to jako takové rozloučení se seriálem. Lepší 4* ()

Reklama

JayZak 

všechny recenze uživatele

Obstojný dovětek k seriálu, kde se využilo nápadu ženského vězení(původně zamýšleného jako spin-off Cherry Hill). Na rychlosti, v jaké se všechno vyvíjí, jde poznat, že normálně by si vystačili i na celou sérii. Zvrat za zvratem nás tak udrží v pozoru, ale v duchu slabé 4. série to už zkrátka není ono. Ostudu si Final Breakem ale neudělali, na konci si určitě leckdo pobrečí :). ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Celá čtvrtá série byla hambou jinak výborného seriálu (ano stojím si za tím, že ač třetí série nebyla tak geniální a dokonalá jako první, stále byla úžasně zábavná a napínavá), nejen, že byla stupidní, kompletně vycucaná z prstu, ale měla i vážné logické trhliny. I když je závěrečný dvojdíl z ní asi nejlepší, moc nechápu jeho smysl, protože uzavření v 22. dílu bylo více než dostačující, naopak jeho poslední sladké minuty byly výborné. The Final Break má stupidní úvod zápletky, relativně promyšlený a efektní děj, jenže opět neuvěřitelně hloupý závěr (dva drátky se dají spojit i jinak). Sám si tluču do hlavy, že dávám nakonec 3*, ale ono to přesto bylo vcelku zábavné... 5/10 ()

finx 

všechny recenze uživatele

Tak a je to za námi. Konečně! The Final Break nebyl špatný, i když Sara utíkajíci z vězení bylo trošku moc i na mě. Ale co musím vyzdvihnout je konec - působil opravdu dojemně, asi tak jak si autoři představovali. Tento dvojdíl nebo chcete-li záverečný film považuju za důstojné rozloučení s celým seriálem, ale kdyby se končilo první řadou, tak se zlobit taky nikdo nebude. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama