Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 2

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (116)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zázrak se nestal a třetí Escape plan je zase extrémně lacině vypadající béčko v Seagalovském stylu,ale oproti strašidelně debilní dvojce je rozhodně krokem kupředu.Vlastně by tohle jako druhý díl bylo mnohem akceptovatelnější,než ta nedávná parodie na film.Plusem je rozhodně i to,že Stallone (jakkoliv podobné filmy pořád nemá zapotřebí) je tu asi tak 10x déle než ve dvojce,A ani Dave Bautista se tu jen vyloženě nemihne...40% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Po šílené dvojce, kdy bylo špatně úplně všechno jsem byl příjemně překvapen. Asi proto, že jsem od toho už nic nečekal. Je tady jedna velká změna oproti předchozímu dílu a to, že Sly nehraje vedlejší housle a zapojuje se do akce (zvlášť když se naštve). Akce je zde dost a je lépe natočená než ve dvojce. Obsazení je v poho, i když Bautisty mohlo být opět víc. Za mě příjemné akční béčko, které nenudí a rychle uteče. 75% :) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo ▐ Úmornejšie než béčkový druhý diel a to už je čo povedať. Strašne zbytočné pokračovanie, ktoré je až moc povrchné, bez poriadnej iskry, dosť to trpí na tých nastrelených dramatických oblukoch. /25%/ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A to jako bylo všechno? Naprosto plochý a zcela klišovitý scénář, kde jeden zloun někoho unese, sem tam někoho z unesených zabije, ale podle ikony Ray zjistí, kde se to místo v celém tom širém Rusku nachází, přistane a naprosto nenápaditě s pomocí jednoho kung-fu ťamana skoro všechny osvobodí. Skoro. Takže jedeme v jedné jediné ploché linii, tupé i na akční direct-to-dvd céčko, a když pak dojde na souboj se záporákem, tak bum prásk říz a je konec. A to jako bylo všechno? Navíc jsem se furt nemohl dopočítat postav - buď tam chvílemi někdo přebýval, pak zas chyběl, jednou byli záporáci všude, a pak zas v chodbách ani jeden. Navíc to celé vlastně o úniku ze sofistikovaného vězení ani není, spíš to chvílemi připomíná nové Ramby nebo Expendables. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o takový průser jako posledně, ale Sly by měl svoje budoucí filmové projekty vybírat s větší rozvahou. Film nabídne absolutně jednoduchý příběh odehrávající se převážně ve tmavých scénách, aby si divák nevšiml nízkého rozpočtu. S akčními scénami se docela šetří a vetší množství akce je v poslední třetině. Max Zhang to docela rozbalí ve dvou scénách. Dave Bautista nedostal tolik prostoru a má jeden spíše průměrný souboj. Sly za celý film zpacifikuje pouze čtyři protivníky. Hlavní záporák nezaujme, protože je nevýrazný a nemá charisma. Film má pouze 87 minut. [Ray Breslin: „I'm done with prisons.“] HODNOCENÍ 40% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama