Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kadeti vedou paralelní a stejně nebezpečný život. Jeden je vyslancem mafie, infiltrovaný v policejním prostředí jako vyzvědač a druhý naopak vyzvědačem policie v kruzích mafie. Špionážní drama pokračuje na obou stranách. Naproti vzrůstající důvěře začíná tak jako mafie, i policie cítit šikovný podvod. Stres se zvyšuje a Chan a Lau musí jen jediné. Dostat se z této hry živí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (94)

genetique 

všechny recenze uživatele

Začiatok filmu bol pre mňa trošku mätúci, keďže som jednotku videl dávnejšie. Je zrejmé, že ide o začiatky oboch kadetov a zobrazenie postupnosti infiltrovania sa medzi, či už mafiu, alebo policajný zbor! Miesta mi dosť rozpačité a nesúvislé. Schopné vyberanie hercov, herecky výborné, no niektoré efekty na zaplakanie. Napríklad scéna s horiacim človekom bola na dnešné pomeryozaj chabá. 65%. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Největší problém celé trilogie Infernal Affair je fakt, že se snaží roztáhnout děj dostačující na výborný detektivní film na tři díly a každému dát smysluplný začátek i konec. To se prostě a jednoduše nedá a po jedničce vám autoři jen servírují trochu toho vysvětlování, které na kvalitách jedničky nic nezmění. Chvílemi mi přijde, že někdo natočil tři díly volavky naráz a vytvořil jeden film a doufal, že vše ostatní použije v mamutím Direct cut-u, který by vše vyprávěl chronologicky a postavy by se nám tak dostali pod kůži mnohem více. ()

Reklama

cubajz 

všechny recenze uživatele

pěkně zamotaná hong kongská gastnerka, působící jako prequel k prvnímu dílu - výrazně se věnuje chování postavav a tím osvětluje jejich jednání v jedničce. Nejspíš chvilku potrvá, než se v této občas až příliš velké motanici zorientujete, ale když si uvědomíte kdo je kdo a spojíte si postavy s prvním filmem, stojí to za to. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Slušný prequel k výbornej policajnej dráme Infernal Affairs. Ale predsa len v jej tieni. Snímka síce úspešne rozširuje okolnosti okolo postáv, ktoré boli v prvom filme na druhej koľaji, no je koncipovaná skôr ako doplnkový informačný zdroj k originálu, než plnohodnotná dráma. Je moc prekombinovaná, nedáva toľko priestoru vzťahom a bez znalosti prvého filmu je nepoužiteľná. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Felix Chong, Siu Fai Mak .. Jen a jen prequel se zápory k tomu patřícím. Pomale plynoucí, zaměřující se na chování a vztahy postav v asijské triádě. Vyložený doplněk k původnímu filmu, samostatně zcela nefunkční, jelikož je dosti obsáhlý o komplikovaný, navíc politicky podbarvený. Už mi to tak nesedlo, jako první snímek. Pokračující peklo ztělesňují tři věci: plynoucí čas, neohraničený prostor a bezmezné utrpení. Ti největší hříšníci padli navždy do tohoto pekla, odsouzení k nikdy nekončícímu utrpení.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Český dabing obsahuje dvě chyby. Za prvé mluví o Pekingu, městě, resp. pobočce kriminální organizace, jako o postavě, za druhé slovo „chivalry“, tedy statečnost, rytířství resp. charakter či vychování v přeneseném slova smyslu, nechává zcela bez překladu. [Zdroj: G.cz] (asdfasdf)

Reklama

Reklama