Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Tellis (Jason Patric) - policista z oddělení narkotik má za sebou neúspěšnou akci proti drogové mafii. Po ní je přidělen k bývalému kolegovi zavražděného policisty, poručíku Henrymu Oakovi (Ray Liotta) a oba se vydávají zpět do temných hlubin podsvětí. Tam ale Nick brzy zjišťuje, že zdánlivě jednoduchý případ brutální vraždy Oakova kolegy je mnohem složitější... Jeho nový parťák o ní možná ví víc, než hodlá prozradit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

salalala 

všechny recenze uživatele

Nenápadný, ale dost povedený film. Carnahan je režijně hodně jistý, vsadil na atmosféru a filtry, což se mu vyplatilo. Film skutečně působí "špinavě", což je jen dobře. Je to taková poctivá detektivka / thriller ze staré školy. Carnahan navíc dost překvapil hned na začátku efektním střihem několika scén vedle sebe. Patric i Liotta jsou důvěryhodní, i když na Liottovi je od začátku znát, že jeho úloha v příběhu bude jiná, což je ale chyba scenáristy. Ten to napsal zajímavě, ale přeci jen mi přijde, že maličko zaváhal a někdy sám nevěděl, co vlastně píše. Ale dám čtyři hvězdičky, v procentech tak 70% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Já filmy tohoto typu už moc nemusim. Dřív mě celkem bavilo, sledovat příběhy o zkorumpovaných policistech, nebo o policistech jakkoliv jinak zapletených s podsvětím. Už jsem takových filmů viděl docela dost a čím dál míň mě baví. Co se týče Narc, tak podle mě bylo ve filmu hodně keců, mnohdy zbytečných, akce proklatě málo a navíc škoda, že John Ortiz nedostal více prostoru (gaunery umí hrát velmi přesvědčivě). Ovšem Ray Liottův výkon oceňuji a závěrečné rozuzlení bylo taky překvapivé. Suma sumárum se jednalo o lehce nadprůměrné krimi. 66% ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý thriller s výbornými hereckými výkony a parádní režií. Lehce předvídatelný děj Carnahan vypráví mistrovsky a záda mu přitom kryje skvělý Ray Liotta a nečekaně i Jason Patric, od kterého bych to rozhodně nečekal. A závěr, který se po celý film dává prostřednictvím flashbacků dohoromady se vážně povedl. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Na filmu je znát, že si ho Ray Liotta ušil sobě na míru poté, co jeho kariéra nabrala sestupný trend a agenti mu dohazovali samé šablonovité nezajímavé role. Nehraje sice špatně, ale jeho nejlepší kreace je stejně propuštěný vězeň ve filmu Pod kontrolou. Na téhle kriminálce se dá ocenit ručně snímaná digitální kamera a střih, jenže scénář vaří z ingrediencí, které jsou notoricky známé a mnohokrát viděné. Víc jak 60 % celkového dojmu z toho prostě nevytáhnu - a to i přes, v rámci žánru, poměrně působivý konec a spoustu stylových postaviček z podsvětí a příslušníků policie. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to tmavo štruktúrovaný, silne napínavý žánrový kúsok. ,,Narkotiká" je skvelý, silný a tragický policajný príbeh. Skvelý scenár podporený nervóznou kamerou, hlbokými dramatickými situáciami a skvelými hereckými výkonmi. Fanúšikovia policajných filmov s hlbokým a dramatickým obsahom určite tento film ocenia a užijú si túto násilnú a tragickú zápletku. 7/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Závěrečná scéna byla natočena ve skutečné opuštěné autodílně. Tu tvůrci snímku nalezli v kanadském Torontu a Jason Patric ji označil jako jedno z nejhorších míst, na kterém kdy natáčel. (oje)
  • Režisér Joe Carnahan přišel s nápadem natočit Narc po shlédnutí snímku Tenká modrá čára (1988). (oje)
  • Snímek byl natočen během 28 dní. (oje)

Reklama

Reklama