Reklama

Reklama

Avengers: Age of Ultron

  • USA Avengers: Age of Ultron (více)
Trailer 2
USA, 2015, 141 min

Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skončí nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí. V sázce je osud celé planety. Povstane zlovolný Ultron a jenom Avengers mu mohou zabránit v uskutečnění ďábelských plánů. Nová křehká spojenectví a nečekané zvraty jsou zárukou vzrušujícího a jedinečného akčního dobrodružství globálních rozměrů. (Falcon)

(více)

Videa (57)

Trailer 2

Recenze (1 506)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Opakující se detail na Starkův obličej ve zbroji Iron Mana, ten odraz interaktivních displejů a blikajících světýlek v jeho duhovce jako by byl symbolem repetitivnosti. Cyklů pevně sevřených v kleštích destrukce, digitálního polétávání a kvanta postav na úkor jejich kvality. Vždyť nějaký náboj měli jen Jarvis jako Dr. Manhattan II. a Jane krotící svého zeleného King Konga.. A co je nejhorší, rádoby arcipadouch Ultron si jen kasavě tahá svoje A.I. triko a skutek utek, nicméně co se týká taktiky, šel na to dobře. Avengers se totiž dříve nebo později rozjebou sami, ale otázkou je, jestli u toho ještě budu.. Now I´m free, there are no Marvel strings on me! ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ten osobnější přístup mi hodně sednul. Víc, než jsem původně čekal. Vlastně, být ten film delší, aby mohly některé linky (wakanda, sourozenci, příprava cap vs. tony) lépe a důkladněji probrat, byl bych ještě veselejší. Co mě neohromilo byla akce, ta už - co si budem vykládat - asi nikdy neohromí. Alespoň ne u Marvelu. Jinak to bylo zábavné (obrovské kvantum hlášek) a relativně i celkem chytré (transformace shieldu do v podstatě humanitární záchranné organizace ... s badass vzducholoďma ... je skvělá věc). Zkrátka a dobře, mi tenhle komornější superhrdinskej flák s věčně uštěpačným záporákem (není to terno, není to Kingpin ani Loki ale v rámci MCU je hned za nima) sedl o chlup víc, jak jednička. (8/10) Otázka je, jestli to ale přece jenom není trochu málo .. na to, že mělo jít o jednu z největších událostí roku. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. Více méně musím souhlasit s tímto Honest Trailerem, až na jednu drobnost - mně se tento film líbil možná i o něco víc, než první díl. Ano, je mi jasné, že jsem v menšině, ale na to už jsem si zvykl... Tenhle film není dokonalý, ale to není ani jednička. Nicméně tenhle film musel nám ukázat tak moc (nové hrdiny, nastínit co bude následovat se starými hrdiny) a obklopoval ho tak vysoký hype, že prakticky nebylo možné, aby s ním lidi byli spokojeni. Jsem 100% přesvědčen, že nikdo by tenhle film nenatočil tak dobře, jako právě Joss. Věřím tomu, že když si pustím oba díly pěkně za sebou, tak nějaký "kvalitativní propad" tam nebude a že se mi stále bude líbit druhý díl o něco více, díky už ustálené týmové dynamice, super hláškám, parádním scénám a příslibům věcí budoucích. 100 %. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEBYL ULTRON JEN FANTAZIE?“ … „JEŠTĚ VČERA ANO.“ … /// Jednoduchý herecký party, napsaný na tělo pár sympatickejm postavám fungujou jak maj a nevšední protivník plní funkci. Avangers mají bejt hlavně megalomanská zábava pro popcornový publikum. Že ji chybí víc lidskosti? Na lidskost mám svůj názor, takže mně stačí, že fungujou jako tým a nezapomínaj na vtip a nadhled. Souhlas, možná už to není takovej vodvaz, jako byla jednička. Ale třeba to napraví nějakej režisérskej střih. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych vidět Avangers mezi Transformery a X-Meny. 2.) Měli bysme si v práci ujasnit, jak funguje tým. (a že ten nejbohatší je šéf) 3.) Thx za titule „nnsdlmr“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Sázka na marveláckou jistotu. Charaktery pořád baví, Whedon má hlášek a nápadů na rozdávání a fungují překvapivě i vážnější a emociálnější chvíle. Tohle si prostě jako comicsový fanda nejde neužít. Jen ten Ultron a Spaderův charismatický hlas zůstali krutě nevyužity a při závěrečná rozhodně nebyla tak strhující a vypiplaná, jako řádění na Manhattanu. Navíc byl ten Ultronův plán opravdu dementní. I přesto ale poctivý letní popcorn se vším všudy. ()

Galerie (201)

Zajímavosti (140)

  • Sokovia, stejně jako Wakanda, jsou fiktivní neexistující státy. Jelikož měla být Sokovia (a její hlavní město Novi Grad) situována na Balkán, tvůrci našli místo pro její realizaci o kousek vedle, v italském Údolí Aosty. (Robbi)
  • Mezi závěrečnými titulky se nachází ještě jedna scéna. (necisty)

Související novinky

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

18.11.2022

Jako by nestačilo, že desáté Rychle a zběsile muselo vyměnit režiséra Justina Lina (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 5), který nevydržel pracovat po boku egoisty Vina Diesela, za rutinéra… (více)

Joss Whedon se vrací do televize

Joss Whedon se vrací do televize

15.07.2018

Režisér prvních dvou Avengers Joss Whedon se mezi geeky poprvé proslavil díky seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Od té doby měla jeho kariéra jenom vzestupnou tendenci, jenže pak přišlo zklamání řady… (více)

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

28.06.2018

Akční komiks Bloodshot s Vinem Dieselem (Rychle a zběsile) v hlavní roli se pomalu přesouvá před kamery a nyní bylo konečně taky oznámeno obsazení hlavního záporáka. Postavu nelítostného Axe,… (více)

Black Panther velkolepě ovládl kina

Black Panther velkolepě ovládl kina

19.02.2018

Dlouho to vypadalo, že je značka pro blockbuster to nejdůležitější. Teď se však ukazuje, že je (minimálně) stejně důležitá i péče o ní. Kdybyste se před pár lety zeptali, jestli za první víkend utrží… (více)

Reklama

Reklama