Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (497)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Před projekcí jsem si říkal, že film takových rozměrů by si zasloužil delší stopáž. A neskutečně jsem se pletl... Zatímco úvod začne velmi příjemnou oťukávačkou v reálném světě, příchodem Kvantové říše jde všechno brutálně z kopce. Asi jsem nečekal nějakou převratnou podívanou, která by měla spasit Marvel, ale tohle bylo moc i na mě. Prvoplánová podívaná, která má sice skvělého Kanga v podání Jonathana Majorse, ale jinak se topí v digibordelu, který by vás sice bavit měl, ale zoufale v tom selhává. Budu upřímný, když řeknu, že poslední 1/3 filmu jsem už vyloženě protrpěl... M.O.D.O.K. je chodící (létající) meme a finále zvládne i z Kanga udělat idiota, kterého omezuje hloupoučký scénář. Upřímně jsem tomu nevěřil, ale tohle je ještě horší než dvojka. Nedostatečně osudové, nedostatečně vtipné. Jinak řečeno - výsledkem je 30x přežvýkané, vyčpělé a neforemné nic. Nerad to říkám, ale Marvel se hroutí. Vyjma třetích Strážců, druhé série Lokiho a trojky Deadpoola už nevěřím absolutně ničemu. Tohle je průser. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě zlomil. Ztělesněná problematika současného Marvelu a nejzbytečnější film vůbec. Charisma Jonathana Majorse nezachrání bezduchou prázdnotu sázející na nekonečné recyklování toho, co před lety fungovalo. Dnes zbyl jen patos, debilní humor a fanservis. Film připomíná osmdesátkové fantasy typu Labyrint, ale tyhle filmy měli alespoň charisma a byli zábavné, tohle je sebeparodie a ještě nefungující. Jediné plus je za vfx artisty a za Majorse. Doufám, že DC s Gunnem v čele zničí tohle studio a fanoušci nebudou podporovat tuhle mašinérii. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak nám začala pátá fáze a pořád to nějak vázne. Ne, že by 3ka byla špatný film, ale už to není co dřív. Akce je super, vizuál taky, ale prostě nevím. Je Kang opravdu tak ultimátní záporák, jak se o něm mluví? Tady se moc nepředvedl, tak snad v příštích Avengers. Celé to dost hraje na rodinnou notu a není to už taková řachanda. Naše rodinka se po menší nehodě dostane do Říše kvant. Tam vládne nemilosrdný Kang a jde jim po krku. Ona totiž Janet neřekla ostatním nic o svém tehdejší pobytu v této říši. Všichni jim jdou po krku a nemají to vůbec jednoduché. Naštěstí se spojí s místním odbojem. Vše skončí jak jinak než velkou bitvou, kde pomůžou i mravenci. Potěšila mě přítomnost MODOKa. Jako otvírák další fáze to ujde, ale snad pozdější díly nastaví laťku výš... Jo a vztah Scotta a Hope mi přišel dost na sílu. "Nemusíš být vždy hovado." ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komiksovým světům se dá hodně odpustit, ale Kvantový svět mi přeci jen přišel už trošku moc. Ve výsledku zjistíte, že Ant Man vlastně nemá žádné hranice a v jeho příběhu se v rámci akce může stát naprosto cokoliv. To jiné komiksové postavy ty hranice realističnosti mají alespoň nějak posazený do něčeho hmatatelného. Tady ne. Výsledek je ten, že tu vzpoura dědečků (Douglas, Murray) před zeleným plátnem předvádějí různé kreace, které pak na plátně vypadají těžce přeplácaně, šíleně a vlastně dost nezáživně. A ty dialogy jim do pusy taky dal nějaký mistr na filmové klišé. Jeden z nejslabších Marvel filmů. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Viděno v kině. Co se týče samostatných Ant-manů, tak ani z jednoho dílu jsem nebyl odvařen, prostě mi nepřijde, že by postava tohoto superhrdiny ve mně vyvolala nějaký skvělý filmový zážitek. Takže první a druhý díl Ant-mana jsem doslova odzíval a zařadil ho do průměru. Jenže role Ant-mana mě začaly bavit v jiných filmech jako je Avengers nebo třetí Captain America – tam mi jeho účinkování přišlo dostatečné. No a na tento třetí díl jsem se ale docela těšil. Trailer jsem si přehrával docela hodně krát, než jsem na film vyrazil, a nakonec u toho obyčejného průměru nakonec musím zůstat. Sice diváci první dva Antmany ocenili víc, než já a až tento docela sestřelili, ale já si nemohu pomoci, opět mi to přišlo jako nudné dílo a v tomto případě mi to přišlo jako cílovka pro mladší publikum. Hudba mi přišla taková obyčejná. Dějově to bylo nezáživné, akcí takové obyčejné, ty výbušné scény a efekty mi přišly hrozně sterilní a bez nápadu. Jen Paul Rudd se zde docela snažil, a ještě tak tu 1/3 snímku to vypadalo nadějně už jen to civilizací, která u mnoho postav ve mně vyvolalo pocit, že sleduju nějaké Star Wars filmy (což jak vidím dle recenzí) není jen můj názor. Ostatní herecké obsazení je tu jen tak ze setrvačnosti. Ani mě tu nebavil hlavní záporák Kang, kterého zde hrál Jonathan Majors (doufám, že mě bude více bavit ve filmu CREED III). Takže dalo se to v klidu bez větších problémů do konce dodívat, jen mi vrtá hlavou, jestli postava Kanga prorazí v chystaných nových dvou Avengers. O MCU počiny se začínám docela bát, ale třeba se mýlím. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Film obsahuje dvě potitulkové scény. Ve 2. potitulkové scéně se objeví Loki (Tom Hiddleston) a Mobius (Owen Wilson), což je odkaz 2. sérii seriálu Loki (od r. 2021). (13Maty13)
  • Kangove (Jonathan Majors) jazvy na tvári pripomínajú znaky na jeho maske z komiksu. Jeho štít na tvár tiež spôsobuje, že jeho tvár vyzerá modro. (Pat.Ko)
  • Toto je třetí komiksová role Billa Murrayho. Předtím namluvil Johnnyho Storma / The Human Torch v rozhlasové show z roku 1975 adaptující raná čísla „The Fantastic Four“ a později namluvil Garfielda ve filmech Garfield ve filmu (2004) a Garfield 2 (2006). (KGBelik)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama