Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty nepoznáš legendu, když tě praští do ksichtu?" To já ho hned poznal - Бойка to byl. Kdyby ale do ksichtu praštil mě, tak by se mu pěst rozdrolila na prach … nebo bych si vyndával nos ze sleziny. Těžko říct, co je blíže k pravdě, takže se vraťme k filmu. Ten má sympaticky jednoduchý scénář, poměrně dost nepříjemnou zachraňovanou osobu, nepříliš věrohodné bilancování s Bohem a dost končetin, které může Бойка rozlámat. A láme je prvoligově, což mě vždycky baví, takže si pojďme hromadně zakřičet s davem: Бойка! Бойка! Бойка! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jak přes kopírák trojky dvojky, ovšem a co je důležitý, přidal se nám malinko (i když jednoduchej) příběh, kterej nám vybočuje i mimo provazy ringu za zdi arény... Musím se přiznat, že mě Boykův čtenářskej koníček bible a bláboly o bohu dost prudí! Zabiják jeho kalibru, je najednou citlivej jak špička jeho vocasu?... Nejde mi to do kupy! Každopádně za návrat v novodobým světě filmu do akčních 80ek-90ek je dát tu čtvrtou stár povinností! 70% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno co k tomu psát? Vypadalo to, že to snad nikdy nevyjde, tak se dal očekávat buď velký sukces nebo velký průser a nakonec to není ani jedno z toho, spíš se jedná o typicky lehce nadprůměrný Boykovský příběh. To jest povedenené fighty plus maximální dějová retardace aneb miliarda a jedno klišé které je pravda zabalené do svižné bojové omáčky, ale i tak, kdo kurwa píše Florentinovi ty retardovaný scénáře?! A chyba není v Adkinsovi ten tu i mimo ring uhrál co se dalo, ale imbecilní děj mu dává K.O. Takže klasika nic víc nic míň.60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Bojka nějak nemá na filmy štěstí. Když mu do páru nepřiklepnou obligátního pozitivně diskriminovaného negra, ušijou na něho potměšilí scénáristi do třetice zápletku tak nekonečně blbou, že jsem u ní málem několikrát umřel. Tohle už fakt nebylo zábavně blbé, tohle bylo jen blbé. Doufám, že touhle parodií na červenou knihovnu Bojka už definitivně skončil, další díl bych nemusel přežít, nebo aspoň přežít příčetný. Na druhou stranu ovšem musím opět ocenit prvotřídní fighty se skvělou choreografií i kamerou. A nejlepší z celého fláku bylo bezpochyby dvoumetrové pololidské hovado Košmar, noční děs, monstrum z lapáku, zuřivá bestie. Tahle impozantní postava by si myslím zasloužila samostatný celovečerák, diváky by jistě zajímalo jaké měl dětství, jak mu to šlo ve škole, co jeho koníčky a tak. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Já jakožto fanoušek Scotta Adkinse, sem se rozhodl, že si na jeho narozeni pustím tři jeho filmy. Prvním filmem, je tedy Boyka: Undisputed IV a lépe sem snad začít nemohl. Příběh je tedy po lobotomii a scénárista, už byl tak zoufalý, že použil to co už bylo v jiném filmu. Boyka prodává bible a je mu hej, ale do ringu mu vleze nějaké koště a Boyka ho logicky zabije, kde já už tohle viděl ??? Ohh tohle už bylo v Hard Target 2, kde Adkins trpěl stejným traumatem, v ringu zabil nějakého troubu a protože má dobré srdíčko, tak to chtěl odčinit, takže se nechal mlátit do hlavy, aby se cítil lépe. Ale tady naštěstí takového nic neni, Boyka se tím sice trápí, ale řeší to tím, že mlátí jiné zápasníky. Ale nechme příběh už být, to o co tady jde sou bitky a na jaké úrovni bitky sou ? Asi takhle, je to jako Mozartova hudba, koukat na bitky, je jako pohlazení po duši, sou opět něco krásného, sou jako nádherný tanec, u kterého nechcete aby skončil. Adkins opět dokázal, že lidské tělo, je nejničivější a nejhrozivější zbraň. Záporáci sou super, jedou přesně tak, jak se od nich očekává a jak se Boyka dostává dál a dál, přicházejí drsnější protivníci až ke konci nastoupí hora. Scott Adkins, je akční bůh o tom žádná a věk u něho nehraje roli, takže se těším na každý jeho film. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Dátum narodenia 17. jún 1976 z falošného pasu Yuriho Boyky sa zhoduje so skutočným dátumom narodenia jeho predstaviteľa Scotta Adkinsa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama