Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (215)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Škoda uječené Rose Byrne. V mých očích tomu rozhodně sebrala hvězdu. Jinak se jedna o zajímavý film, který by fungoval lépe jako drama, než jako komedie. Jako komedie to totiž působí dost kýčovitě (hlavně poslední scéna u soudu) a ubírá to na reálnosti. Spadá do kategorie filmů pro lenivé nedělní odpoledne. 3* ()

castor 

všechny recenze uživatele

Stačí jedny zacuchané vlasy a hned se vše v dobré obrátí! Ano, vše se řeší (i pokazí) tak trochu mávnutím kouzelného proutku. A ať jde o vážné nebo úsměvné scény, zjistíme, že je šlo libovolně přeházet nebo úplně vynechat, a dopadlo by to stejně. Prostě takový typicky americký produkt, který ovšem přeci jenom ozvláštňuje netradiční námět. Manželé Mark Wahlberg a Rose Byrne totiž roky řešili spíš svůj byznys a své pohodlí, a na založení rodiny nějak nepomýšleli. Teď se vrhli do možností pěstounské péče a nakonec se jim doma objeví hned tři (na první dojem roztomilí) sourozenci. Samozřejmě se začnou objevovat nejrůznější překážky, včetně biologické matky, kterou právě propustili z basy. Výsledkem je nenáročná a uslzená záležitost, která nikdy nejde na dřeň a ony překážky přicházejí tak nějak náhodně a uměle. Včetně jejich zdolávání. Místy je to vtipné (a vesměs milé), ale nikdy ne pořádně. A co přijde dál? Přesně to, co divák čeká. Hrajeme na jistotu a ani se nepokoušíme být něčím víc než jen nenáročnou rodinnou komedií. Nic zásadního o výchově si neodnesete, naopak dobrotu na každém kroku a správňácké náhradní rodiče (a nakonec i soudce) ano. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„MUSÍME SE SMÍŘIT S TÍM, ŽE JSME UDĚLALI HROZNOU CHYBU A NÁŠ ŽIVOT NEBUDE STÁT ZA NIC...“ /// Strasti i slasti pěstounský péče. V tempu a celkem ftipně podaný, páč prej je to hlavně vo tom, zachovat si v těhle situacích smysl pro humor. A že týhle sympatický dvojici (Wahlberg – Byrne) často do smíchu není… Film pro ty citlivější, kteří parchanty neberou jako přítěž a třeba by někdy sami… A že je konec sladkej jak hovno z nutrie? Tak schválně - řekněte „RODINA!“ (Nejde to? Tak si pořiď psa…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Soud nás prohlásil za rodinu. 3.) instantfamily.org 4.) Thx za titule ,,lokeš“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Marky Mark a Rose Byrne by okrem týchto rodičovských rolí nemali hrávať už nič iné. A Isabela Merced bola tiež veľmi fajn. Vlastne som mal dopredu naplánovaný chlípný komentár o tom, že už som s ňou videl štyri filmy a kludne by som ju adoptoval, a teraz mám preto takmer výčitky. Ubiehajúcim časom tvorcovia robia všetko preto, aby zrazili seba samých čo najnižšie neustálym pripomínaním, že sme predsa v komédii a nie v stopercentne vážnom filme (a napríklad záverečnému cameu Joan Cusack sa to aj celkom darí. Mám ju celkom rád, hrá celý život jednu postavu a zohrala v nej niekoľko zásadných filmov, ale 100 minút sa pripravovať na dojemné finále a potom ho neustále nezmyselne a okato odľahčovať, aby sa vám to nebodaj náhodou nepodarilo... to už volá do neba. A na rovinu: čo by ste od Andersa chceli, že?), ale na mňa to zaberalo. Hlavne vďaka hercom. Dojali ma. Viackrát. Ps: Ak ste film sledovali s dabingom, odoberte si ľubovolný počet hviezdičiek. Alebo rovno všetky. A zničte počítač, alebo telku. Hlavne ním neničte ďalšie filmy. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Moc fajn feel-good film, který umí dojmout i pobavit. Vůbec nevadí, že je to trochu předvídatelné, jelikož je to dobře zahrané a funguje chemie mezi herci. Režisér Sean Anders odvedl velmi slušnou práci, a krásně si uhlídal, aby netlačil zbytečně na pilu, a zároveň řekl vše podstatné. Herecky to šlape a i představitelé dětí jsou v pohodě. Pohodový film na večer. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)

Reklama

Reklama