Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (59)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Lascivní conanovská fantasy z producentské dílny Rogera Cormana nemá ve skutečnosti se svými propagačními materiály nic společného (ve filmu se vyskytuje jistý prasečí muž, nikoliv však bestiální obr jako na přebalu / plakátu), dívat se na ni ale v pohodě (a snad i proti veškerým předpokladům) dá. Jde vidět, že se štáb filmu celkem snaží. Kamera je v neustálém pohybu (několikrát přijde i se zajímavým záběrem), kulisy i kostýmy ujdou a na place je i dost komparzu, takže scény, ve kterých byl potřeba (především kulisa u turnaje), nepůsobí tak blbě a levně, jak by mohly. I ten mystický meč hlavního hrdiny nemá obvykle hračkovský (plastový) výzor, ale vypadá jako skutečná zbraň. Jisté typické příznaky žánru (a období, ve kterém vznikal) tu samozřejmě jsou - děj je řídký a zmatený, herectví nevalné, financování nedostatečné - na poměry druhé ligy ale nemohu říct, že bych se nudil nebo přímo nebavil. 60% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Barbar Deathstalker v honbe za dolapenie caradejnika Munkara. A dokonca ten Munkar nebol carodejnik, ale obycajny iluzionista. Vo filme nie je nudza o zenske prsia, ktore na vas cihaju kazdu chvilu:) Na fantasy zaner to bolo slabe a aj dost sranda pri subojoch. Priklad uvediem suboj s bojovnickou, ktora bodla svojho rivala pod pazuchu a nie do brucha,a ko si to maju divaci mysliet:) Sem tam padali nejake hlavy po zemi a aj rozstvrtenie konmi carodejnika sa dalo zniest. Na fantasy to chce trocha viac, ale co uz. Deathstalker zachranil svet a teraz si moze uzivat zo zenami, ved to bolo aj vidiet pocas filmu, ze sa rad miluje zo zenami. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Deathstalker je fantasy trash z dob kdy obdobný filmy prožívali svůj největší rozmach a slávu. Dnes už se člověk na tyhle filmy podívá spíš jen z těchto tří důvodů. Buď aby se zasmál nebo že tyhle filmy miluje no a nebo tak trochu z nostalgie na tyhle časy. U mě je to ten třetí důvod. Měl jsem prostě chuť na nějakej kousek Conanovskýho ražení. A volba padla na Deathstalkera. Kouzla a magie, polonahá těla, teatrální herecký výkony,.... No asi jsem dostal to co jsem očekával. Slabší 3hvězdy ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Toto sračkoidné fantasy som videl kedysi dávno a nebol som nadšený, pretože v tom nevystupovala tá obluda z obalu. Dnes som si to užil omnoho viac. Moc som si toho nepamätal a treba povedať, že to bolo ešte omnoho stupídnejšie než som čakal, ale takým tým zábavným spôsobom, vďaka ktorému som sa vôbec nenudil. Hlavný hrdina je presne to čomu sa hovorí svalnatý debo. Čarodejnica ho pošle po zázračný meč, on vpochoduje do jaskyne kde žije plesnivý škriatok a ten mu meč jednoducho hodí - aké jednoduché. Potom priberie do partie chlapa čo vyzerá ako čašník z gay baru a ženskú bez podprdy. Žien hore bez je tu viac než dosť, všade samé kozy. Ako protipól k polonahým ženštinám sú tu potom rôzny úchylovia, napríklad chlap ktorý má doslova to čo sa odborne nazýva bravčová hlava stredného doletu a ktorý ostatným len tak mimochodom odtrháva ruky. Logika padla za obeť, jediné čo je naozaj trochu dobré je celkom slušná hudba. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Největší mínus tohoto snímku, možná i série (zatím nemohu říct) je, že vznikl rok po kultovním Barbaru Conanovi. Marně se to snaží ve všem být lepší, až je to spíše k smíchu. Postupně: hlavní hrdina má sice dobrou postavu, ale obličejem je tak strašně nepřirozený, že je to až trapné. Jinak jako barbar není zlý. Hudba. Na Conana to nemá, ale vůbec není špatná! Příběh! A jsme u toho. Strašné a kdybych neměl slabost pro fantasy, respekt k době a kráse všech zúčastněných žen, okamřitě mlátím odpadem!. Jak jsem psal, ženy krásné! L. Clarkson - budiž jí země lehká - kráska! Ostatní to samé. Ale ten příběh, bože to byla taková blbost! To napsal někdo za odpoledne na koleni, ne? Nebo je to posle nějakého komiksu, či knihy?? To já nevím.... Ale hrůza a děs... No a zapomněl jsem zmínit druhé největší prohřešení. Jde o choreografii soubojů. S klukama ve školce (což zhruba na ten 83. rok u mě sedělo) bychom to asi zahráli líp. Hrůza.... Ale říkám. Mám slabost pro fantasy a zvláště tohoto typu - barbarian a pod. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama