Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

V antikvariátu grobiánského Irčana Bernarda Blacka a jeho přítelkyně Fran zvané Kocovina, vám nejen nic neprodají, ale ještě vám vynadají, případně i namlátí. (oficiální text distributora)

Recenze (1 062)

swamp 

všechny recenze uživatele

"Look, Bernard, Bernard, look, Bernard, Bernard, look, Bernard, Bernard, Bernard, Bernard, Bernard, look, Bernard, Bernard, Bernard, Bernard, look, Bernard, Bernard, Bernard, Bernard, look, look, look, Bernard, Bernard, Bernard, look, look, Bernard, Bernard, Bernard, look..I'm a prostitute robot from the future." Až uvidíte, pochopíte..zkrátka Black books (tzn. Bernardovi, Mannymu a Fran) nelze odolat. :D ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Britskému humoru já zřejmě nikdy zcela nepřilnu, ovšem výjimkou u mne bude vždy fenomenální seriálový Mr. Bean, a po zhlédnutí 3. série Black Books je onou výjimkou i tato seriálová satira. | 1.série (85%), 2.série (85%), 3.série (85%) > Průměr: 85% (5*) | ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Bernard Black se může, co do významu, postavit bok po boku dalším nejvýraznějším seriálovým postavám z britské produkce. Dylan Moran je tu zatraceně dobře maniakální a na celý svět prostředníček vystrkující. Kdyby bookshop, ve kterým pracuju, bylo moje, choval bych se stejně jako Black. Jenže ono není... :-( :-) ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Britcom z rodu Červeného trpaslíka, kterému obšem chybí takový ten opravdu chytrý humor. Místo toho spoléhá na absurdní dialogy a místy až pitvoření - to ale stále srovnávám s tou nejlepší britskou konkurencí. Jinak je Black Books uspokojivě vtipný a kvalitní seriál. Jenom to nadšení se v mém případě zatím nějak nedostavilo. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě seriál moc nepřesvědčil ale po pár dílech jsem si na tu zvláštní trojku a jejich knihkupectví zvykl stejně jako na jejich humor a začal se velice dobře bavit. Není to tak kvalitní jako "Partička IT" ale jedná se o jeden z těch lepších britských sitcomů, který je mi sympatický obsazením i tím, že zbytečně nevrší další a další epizody jako je tomu u amerických kolegů. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (18)

  • Bernardův účetní (Tony Bluto) se jmenuje Voleur, což francouzsky znamená "zloděj". (SKAmilka)
  • Visačka na dveřích obchodu má v 1. řadě na obou stranách nápis "Closed" (zavřeno), který se později změní na "Open" (otevřeno) na obou stranách. Posléze se nápis změní na "Clopen" (zatevřeno). (Morien)

Reklama

Reklama