Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nabitá zbraň zaostává za Střelami a Výstřely jen o málo. I tady se najda řada nezapomenutelných gagů a hlášek, které jsou oproti dvoum jmenovaným parodiím neprávem opomínány. Přičítám to přeci jen určité parodické nevybroušenosti a trapným scénám, který je tady víc, než by být mělo. Přesto se jedná o víc než vydařenou věc a cameo s Willisem mě víc než pobavilo. 60% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ta úvodní scena v tý sámošce mě slušně rajcla a praktickou celou jsem jí prochechtal, al enevím jestli to bylo mnou že jsem začal bejt roztěkanej a nebo filme, že vařil z vody, ale postupně už to žádná hitparáda smíchu nebyla, jako jasně byly tam momenty, kdy člověk udělá smíchy výser, jenže akční filmy si doslova říkají o daleko větší nálož vtípků. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Místy opravdu zdařilá parodie, u které jsem se zasmál a patřičně pobavil, takže se můj dojem pohyboval kolem 4*, avšak mnohé, vyloženě trapné vtípky zase hodnocení snižují, tudíž zůstanu na 3*. Nabitou zbraň 1 ovšem považuji za povedenou podívanou, v níž zaujme mimo jiné Emilio Estevez, Samuel L. Jackson a v menších rolích Charlie Sheen, Denise Richards či Bruce Willis. ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Dokonalá parodie - pravděpodobně jediná, která stojí za pozornost od rozpadu ZAZ. Dvojice Estevez-Jackson se minimálně vyrovná svému vzorovému duu Gibson-Glover. A k tomu ještě tuna vedlejších roliček pro Willise, Sheena. Záporáky zastupuje rozkošný Tim Curry a zajímavý William Shatner, exoty Jon Lovitz a krásné ženy (kdoví). Jenom škoda, že to nemá pokračování... ()

spitr 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie, která si utahuje hlavně ze Smrtonosné zbraně, Mlčení jehňátek, Smrtonosné pasti či Základního instinktu, se může směle srovnávat s takovými klasikami, jako jsou Žhavé výstřely nebo Bláznivé střely. Estevez (který ztratil svého psa a nyní je psychicky labilní) a Jackson (který ztratil partnerku) jsou skvělá komediální dvojka a výborně se doplňují. Gagy jsou možná občas trochu stupidní, ale ve většině případu se budete opravdu smát. Navíc je zde plno známých herců ve vedlejších rolích. Emilo Estavez, Samuel J. Jackson, Jon Lovitz, Tim Curry a William Shatner, ti všichni ukázali své komediální nadání, stejně jako supermodelka Kathy Ireland. Takže zábava 80 minut, a to zejména pokud jste obeznámeni se všemi filmy, ze kterých si dělá Nabitá zbraň 1 legraci, škoda jen, že nenatočili pokračocání. Navíc můžete vidět Sam L. Jacksona, než se stal vážným hercem. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Postavy Samuela L. Jacksona a Emilia Esteveze "Colt a Lugar" nesou jména dle pistolí. Generál Mor-tars je zase pojmenován po automobilové společnosti General Motors. (HellFire)
  • Film byl originálně zamýšlen jako celovečerní ztvárnění seriálu Sledge Hammer, policajt s.r.o., jelikož tvůrce seriálu Alan Spencer měl s produkční společností New Line smlouvu k produkci filmu. Spencer ale snahu vzdal v důsledku velmi špatných scénářů. (HellFire)
  • V úvodní scéně v obchodě lze na jednom z časopisů přečíst inzerát, kde hledají dinosaury pro jistou práci. (HellFire)

Reklama

Reklama