Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (620)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se místy opravdu královsky. Například párty vysavačů bazénů je snad největší úlet co jsem viděl za hodně dlouhou dobu. Charlie Sheen trošku slabší, celkově to zpočátku celé na mě působilo jako obrovská trapárna, ale k mému údivu se z toho časem vyrýsovala hodně výživná blbina, u které se smích zadržet prostě nedá. 50% ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Je poměrně zajímavé, nakolik se Scary Movie stalo sérií, ve které už nelze očekávat parodii ostatních filmů, ale spíše přenesení vlastních žánrových postupů, zavedených ve třetím díle, do jakéhosi parodizačního rámce. Pátý díl má stejné problémy jako ty předchozí, od začátku působí značně vyčpěle, neobsahuje žádné dobré nápady, spíše se snaží vytěžit ze značky, kterou série stále má, a nepůsobí komplexně. A v neposlední řadě to bohužel není ani vtipné. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Scary Movie, ve kterém nehraje Anna Faris a Regina Hall - kandidát na odpad!? Nakonec si to tu jednu hvězdu zaslouží, hlavně díky Simonu Rexovi a "mrzačení dětí" (což skvěle fungovalo i ve trojce). Z původního scarymovieovského nádechu zde zůstaly akorát parodie na různé filmy, které se ale vůbec nepovedly a nebyly vtipné. Obsazení Lohan a Sheena bylo dalším hřebíkem zatlučeným do rakve. Toto pokračování nemělo vůbec vzniknout, protože svým předchůdcům dělá akorát ostudu. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Další přírůstek v této, poslední dobou, dost upadající sérii. Čekal jsem odpad, ale překvapivě to tak špatné nebylo. Když si odmyslíte tu stupiditu, tak se i trochu pobavíte. Trailer sice lákal hlavně na Charlieho Sheena a Lindsay Lohan - ti se ve filmu objeví asi na 5 minut, ale stojí to za to. Jako u každého Scary Movie se i zde dočkáme parodií na hned několik filmů. Hlavně tedy Paranormal Activity, pak Cabin in the Woods, Rise of the Planet Apes, Black Swan a Inception (která byla dost povedená). Ušetřeni nebyli ani Tiger Woods, nebo k mému překvapení - mem The most interesting man in the world :D. Dávám 2*. P.S. Ashley Tisdale byla neskutečně hot. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoci, ale mě se tento pátý díl parodující hlavně film Mama líbil hodně. Nasmál jsem se u spousty scén a narážek na všelijaký nový horory. Podle mě by parodie na horor měla vtipně fungovat a já se bavil opravdu hodně. A to jsem podle ukázky čekal, že to bude úplná srágora. Pro mě určitě nejlepší díl po jedničce. Za mě 85% :) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Ve filmu se objevili tři herci z předešlého dílu a to Simon Rex, Charlie Sheen a Molly Shannon. Zajímavostí je, že každý ze jmenovaných herců hraje jinou roli, než hráli v předešlém díle. (ČSFD)

Reklama

Reklama