Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prehliadka nevkusného humoru a miestami až tragických scén nám je ponúknutá už od úvodných minút a hoci som sa niektorým momentom dokonca naozaj aj zasmial, tak ako celok ma táto paródia skôr znechutila. Nič zvláštneho sa z filmu nevyšťavilo, aj keď Marlon Wayans drel zo všetkých síl. Na filme sa pracovalo v inom štýle, ako na Scary Movie a bolo to poznať. Každopádne takto sme len videli známy film v inom prevedení a s trochou zábavnými momentami. A Haunted House je nie dosť vydarenou paródiou na všetky tie found footage a ručnou kamerou čapované horrory, akých sa v poslednej dobe vyrojili mraky. Ja tento horrorový subžáner veľmi nemusím, ale pár tých filmov som už predsa len videl a myslím si, že zparodované tu boli dosť trápne a povrchne. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Milí intelektuálové, přichystejte si kameny, postavte se do řady a nechte mě dopsat tento komentář, ve kterém se pokusím vysvětlit, proč tomuto filmu dávám plný počet. Pak můžete začít házet. Anebo ne, začněte už teď, protože nepřijdu s ničím lepším než "prostě mě to bavilo". A Haunted House, aneb takhle jsem si představoval pátý díl Scary Movie, je opravdu vtipný film, který mi připomněl právě první díl Scary Movie (aby ne, když Marlon se jako scenárista podílel jak na tomto filmu, tak na Scary Movie) svou praštěností, lehkostí a hlavně přesností, kdy se paroduje naprosto vše, co v daném žánru (v tomto případě "based on true story" filmy natočené ruční kamerou) uvidíte. A klidně mě zabijte, ale tenhle film mi opravdu sedl a nasmál jsem se u něj mnohem víc, než právě u již zmiňovaného Scary Movie 5. Možná si to plný počet nezaslouží a nutno uznat, že závěr byl trošku slabší, ale byl bych pokrytec, kdybych tomuto snímku dal menší hodnocení. A když přihlédnu k parodiím posledních let, které má na svědomí jisté duo "režisérů" tak mi přijde, že se nemusím vůbec obhajovat, protože tahle parodie jednoznačně nad nimi ční ve všech směrech. 90 %. ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

typicky "cierno cierny" humor, ktory je tlaceny do extremov a vacsinou je to silene jak prasa. Na druhej strane bolo par neskutocnych momentov kedy som sa musel zasmiat. Takze ocenujem tuto kravinu a odkazujem artovym hnedopichovskym narocnym divakom nech sa idu vysrat... ide o parodiu a ta je celkom podarena. ()

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt si už nepamätám, kedy som dal filmu odpad. Ale niečo tak nevtipné a úbohé som už dávno nevidel. Neggruje sa tam ostošesť, ale mám pocit, že ani afroamerickej komunite toto nemohlo pripadať vtipné. Bez nápadu, základnej dejovej línie, zaujímavých vtipov a nejakých hlášok. Ak sledujeme Marlona Wayansa ako mrda plyšákov, tak je niečo zle. Niečo tak príšerné sa skutočne nevidí. Ako keby sa stretla parta ľudí, čo filmu, paródií a hororom vôbec nerozumejú. Vrchol amerického nevkusu a hlúposti. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je film přímo stvořený pro zparodování, ale tady se to fakt moc nepovedlo. Nedával bych to tolik za vinu tomu jednoduchému sexuálnímu a fekálnímu (ačkoli ten mi tu vadil docela dost) humoru, v Scary Movie je taky a v prvních třech dílech přesto je podán funkčně a vtipně. Jenže tady to prostě nefunguje a je to nuda. Pár vtipných scén + jedna geniální (ta, jak ignorují padající nádobí) v tom sice je, ale pořád je to málo na to, aby to ten film zachránilo. Navíc většina scén mi přišla spíš trapná než vtipná. Dvojku někdy asi zkusím, když má být podle všeho lepší, ale nadějí do ní stejně moc nevkládám... 2* ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)
  • V Malcolmově (Marlon Wayans)domě je možné vidět hned několikrát plakát ke hře "Saints Row: The Third". (Korbitch)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama