Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Dělat si srandu z Twilightu není žádné umění. Přiznávám, že se řadím spíš k fanouškům téhle ságy, ale je faktem, že zfilmování druhého dílu byla sama o sobě parodie. Takže předvést něco takového znovu jen v přehnanějším, nechutnějším a šílenějším hávu skutečně není nic, co by si zasloužilo aplaus. Pár scén bylo sice povedených (upírské cereálie, Black Eyed Peas, aj.), ale většina bohužel byla založena jen na nějakých nechuťárnách typu utržená ruka, utržený knír, atd. A co je nechutné, není vtipné. Ani scény typu narážení do něčeho nebo prolétnutí stropem nepovažuju za něco, co by mělo dělat parodii vtipnou (kdy už se tvůrci poučí? Vtipnost nárazu se hodí tak akorát do programů typu Tom a Jerry). Celé to budí dojem, že to bylo splácané jen kvůli výtěžku z dnešního "trapného" fenoménu upírů, bohužel však bez pořádné snahy. Kdyby se do toho tvůrci skutečně dali a vytvořili více originálních vtipných scén, mohla to být docela povedená parodie, takhle mi ale přijde naprosto zbytečná. Některým lidem určitě k zasmání bohatě stačí Twilight saga sama o sobě.~(1,8)~ ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Od téhle neumětelské dvojice mám v úctě pouze Děsnej doják, po shlédnutí chutného traileru jsem doufal, že se jim podaří ke své samostatné prvotině aspoň trochu přiblížit... Bohužel, nepodařilo se. Některé vtípky jsou povedené, většinou je to ale pouze trapné. Stydím se to psát, ale místy je Twilight jako film přece jen o ždibíček lepší... ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Dle mého lepší než originál. :-) Ten patří do knihy, ne do televize. U Vampires Suck jsem se bavil o mnoho víc než u normálního Twilightu, kterej je fakt romantická ptákovina s ptákovinovským dějem. Je jasné, že to tu budou podnodnocovat fanoušci Jacoba a Toho hlavního upíra, nemohu si vzpomenout na jméno..., ale mně se to líbilo víc. Ano. Je to blbost :-) A jestli jsem dal Twilightu 3*, tak tomuto musím zákonitě 4*! :-D (I když by to mělo být 1* a 2* :-)) Celkově bez hvězdiček: 30% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Parodie na Twilight? Nu proč ne. Patřím do skupiny diváků, kterým se doposud podařilo tomuto teenagerskému „fenoménu“ úspěšně vyhýbat, takže nemusím srovnávat, do jaké míry si z něho dělá tento film srandu. Ono to vlastně snad ani moc nejde, protože co jsem slyšel od známých, tak i originál je pěkná sračka. Sorry, omlouvám se všem nadrženým mladým slečnám, které mají rády šampóny tipu Roberta Pattinsona, ale romantická „upířina“ není nic pro mne. Moje drahá polovička mně sice jednou zkoušela překecat, abychom si udělali „pěknou“ sobotu a pustili si první tři díly Twilight, ale já jsem hrdinně usnul už po první půlhodině, takže jsem o tu skvělou show přišel a ona se pak se mnou zbytek dne uraženě nebavila. Tou samou neznámou jsou pro mne i oba režiséři Jason Friedberg a Aaron Seltzer, od kterých jsem až dosud nic neviděl. Dle nepříliš lichotivého hodnocení na internetu, kterým se pyšní jejich filmy, však soudím, že jsem o nic závratného nepřišel. Tudíž jsem nešel do této parodie s příliš velkým očekáváním a těch zhruba osmdesát minut naštěstí uteklo jako voda. Občas jsem se tu i zasmál, ale ze všeho smrděl onen pověstný zápach trapnosti a „fekálního“ humoru, kterého snesu opravdu jen malé množství. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie naprosté modní blbiny nedopadne jinak než: OPDAD! Co také čekat od dua neumětělů. Nevím jak může být někomu zábavné sledovat nezábavnou frašku, kde nejen není žádný slušný gag, ale i herci by ho ani neuměli zahrát. Tohle jen utrhne x melounů díky známé předloze. Jedno však musím uznat > byl to větší horor sledovat než původní Stmívání apod. růžové upíry. NEDOPORUČUJI! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)

Reklama

Reklama