Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (562)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ale hovno, zase mě tady s tím hodnocením zlobíte. Samozřejmě ve filmu se prdělo víc než by bylo zdrávo a podobný druhy humoru taky nemusím na druhou stranu pokud chceme mluvit o skutečné trapnosti, stačí zůstat na téhle databázi a pročítat si v poště žádosti o výměnu bodu atd. Tohle je prostě humor s gulema pro lidi z gulema, protože krom parodií na všechno možný je dost zřejmý, že si herci dělaj prdel i sami ze sebe (Pam). Hrozně se mě líbilo jak teprve obrazová část dávala některým dialogům ty správný grády (krmení rybiček). A ten šnek, ten šnek to byl hotovej sexuální gurmánek :) Už dlouho mě nic nepobavilo tak dobře jako tahle ujetost. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Mnohé humory jsou klasický fekál (obsahem i kvalitou), protože představit si parodii na superhrdinské filmy bez neustálého prdění už si prostě asi nikdo nedokáže... Naštěstí alespoň děj kopírující prvního Spidermana v poměru 1:1 uhání kupředu raketovým tempem a občas (řekněmě tak jednou za 5 minut) se nějaký vtip opravdu povede (Xavier, Human Torch, Stephen Hawking). Body k dobru přidávám také za nemalou (a hlavně celkem povedenou) přítomnost Leslieho Nielsena. Suprhrdina je samozřejmě pouze velmi slabým odvarem milovaných parodických klenotů od ZAZ z 80. a 90. let, ale do stejné žumpy jako ostatní nedávné "pokusy" o parodie (obvykle také se slovem "Movie" v původním názvu) bych ho přece jen neházel... 50 % ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já prostě parodie miluju. Miluju na nich jednu věc - můžete se na ně dívat vícekrát a vždycky vás nějaká scéna pobaví, protože mezitím stihnete zkouknout film, kterej paroduje a při prvním zkouknutí vám třeba nic neříkala, protože jste ten film ještě neviděl. Navíc mě neuvěřitelně rozesmívaj prdcící fórky a tady je ta babka fakt brutal!!!!! ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Scary Movie v superhrdinskom rukáve:) Nie, nie je to vyslovene zlé (je to aj vtipné) ale ani zase také úžasné ako napr. Hot Shots 2. Nebudem príliš kritický k filmu, ktorý sa absolútne neberie vážne a ktorý je oproti iným paródiam (nechcem spomínať Troma filmy, lebo tie sa skôr považujú za horory aj keď je to jasný výsmech) celkom zaujímavý a zábavný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $25,881,068Tržby Celosvetovo $71,237,351Tržby za predaj DVD v USA $12,019,434 //počet predaných kusov 620,777║ Občas trápne, občas zbytočne nechutné fóry ale nájde sa tu aj niekoľko slušne zábavných scén ale druhý krát by som sa k tejto komédii už nevracal. /40%/ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama