Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rebelové se připravují na bitvu proti nemilosrdné armádě Mateřského světa a přitom mezi nimi vznikají pevná pouta a rodí se noví hrdinové i budoucí legendy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

tron 

všechny recenze uživatele

Nemám rád recenzentské frázy. Medzi moje najmenej obľúbené patrí variácia na: „Pri tomto filme môžete žehliť.“ Alebo umývať riad. Alebo vysávať. Nuž... došiel na psa mráz. Kým jednotka sa ešte dala, dvojka je ozaj spotrebiteľské „čosi“, čo môžete pozerať pri domácich prácach a vôbec nevadí, ak sa na pár minú vyparíte do inej časti nehnuteľnosti. Fakt tomu nemám chuť (na rozdiel od jednotky) dať 3*. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mohl bych opsat můj komentář k jedničce, takže ho zhruba zopakuju: vizuálně pohledné, trikově opulentní, výpravné, epické, tedy divácky mě velmi uspokojující akční scífko, nemám příliš důvodů remcat. Infantilita i patos na snesitelné úrovni, takže výrazně mě opět krkal snad jen onen trapný netflixovský protibělošský rasismus - šest statečných barevných proti armádě bílých hajzlů v čele s nordickým superhajzlem Calverou v ohozu důstojníka SS. Ale na další případné díly se určitě rád mrknu. ()

Reklama

Steven47 odpad!

všechny recenze uživatele

Tragédie, zmar, bída. Snyderovi se povedlo zdánlivě nemožné a po mizerné První části doručil dílo, které je snad ještě horší. Tehdy jsem si neudělení odpadu obhájil tím, že ty dvě hodiny aspoň relativně utekly, ale jinak prakticky nebylo co chválit. Pokračování nezlepšuje byť jediný aspekt a ještě se neuvěřitelně táhne. Nepřekvapivě jsou dvě hodiny na žalostně vybudovanou závěrečnou bitvu příliš, takže půlku stopáže tvoří prázdné dialogy a monology pronášené plochými postavami – umělá inteligence, která píše scénář, jako by se od minule ještě zhoršila. A na jakékoliv budování světa radši zapomeňte. Akce, když konečně přijde na řadu, je potom stejně mdlá jako posledně, takže se z toho velmi rychle stane vyloženě úmorná podívaná, kterou umocňují všudypřítomné zpomalovačky. Chování postav a některá jejich rozhodnutí navíc mnohdy ani nedávají smysl. A když už si tím vším divák projde, dostane asi nejubožejší závěrečný souboj, jaký jsem kdy viděl. Další díly už prosím ne. 0/10 ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Pecka?” Asi.. :D. Je to druhá polovina něčeho co má na CSFD 47% (aktuálně). Stejný patlal jako scénárista, režisér i kameraman, stejný woke, stejné ingredience i kuchař! Kdo očekává lepší výsledek než minule je blázen (o jeden den a dvě hodiny později). Člověk by měl umět uznat, že se spletl. Není to stejné jako #1… je to mnohem horší. Už po 1/2 hodině jsem vyloženě trpěl. Jako fakt zpomalené záběry sklizně obilí!? Jako fakt kosí kosou… mlátí slámu cepem… nakládají seno vidlemi… na VZNÁŠEDLO-VALNÍK :D. A ve slow-mo! Škoda, že vedle vznášedlo valníku nemají i technologii na výrobu vznášedlo-kombajnu. Pak ta scéna “kecy u stolu”… netrpěl jsem snad už dost? Hodina pryč a teprve teď začala invaze na… obilí a já litoval ještě víc. Takových humorných scének… 30 lidí čumělo jak dva bojují s několikanásobnou přesilou bylo to nejméně vtipné. Najednou koukám… oni mají na vesmírné lodi STROJOVNU NA UHLÍ!? Fakt hází lopatou uhlí do kotlů! Ale úplně, biblicky debilní scéna byla “hele já našel taštičku”. Vojáci chodí okolo půl tuctu svítících výbušnin ve výšce oči, ale všimnou si jich až po tom co najdou na zemi “taštičku”? Nejdřív jsem chtěl dát alespoň jednu hvězdičku za ty “krabí tanky” (ty s čoudícima komínama), ale to fakt nešlo. Ta hodina padesát přinesla příliš mnoho jizev. ()

merit1 

všechny recenze uživatele

Mám Zacka Snydera rada, ale toto bolo už aj na mňa veľa... Nemôžem povedať, že by som sa nebavila, ale asi trochu inak, ako bol úmysel. Mne tie spomaľovačky nijak extra nevadia, zvládla by som aj milión krát opakovaný motív postáv, ale predstava, že posádka imperiálnej vesmírnej lode umrie od hladu, keď nebude mať na palube vrecia s obilím ? To je taký bizár, až je to vtipné. A keď prišlo k “warpovému” pohonu na uhlie, nezadržateľne mi vyhŕkli slzy smiechu. Trochu podozrievam Snydera, že sa inšpiroval Edom Woodom. ()

Galerie (144)

Zajímavosti (2)

  • O tvorbu vizuálních efektů se postaraly společnosti jako Weta FX, Mammal Studios, Rodeo FX nebo Scanline VFX. (fiLLthe3DD)
  • Natáčelo se od 19. dubna 2022 do prosince téhož roku v americkém státě Kalifornie (Inyo County, Santa Clarita). Filmování probíhalo současně s výrobou první části a společný rozpočet činil 166 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno