Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Pane jo.Co jsem si pustil před malou chvilkou AS Embers,je tohle docela nebe a dudy.Sice je tady Ezio naprosto nepolíben a je tu tak minutu celkově,tak skvělý promo,který mělo nejspíš hráče přikovat k monitorům se,ale povedlo na výbornou.Zpětně je to nádhera,takhle pěkný stylisticky,hudebně,doopravdy promakané.Je to skoro jako pilot seriálu a to ještě umocnilo to,že hlavní aktér vypadá jak mladý Jeremy Irons,který ještě hrál v seriálu Borgiové o kterém vlastně AC2 byl.A to jsem neřekl,že tam jsou i scény,který byly ve hře,tedy hlavně ta v tom podloubí na náměstí u vody.To jsem si sakra vzpomněl hned.Jasných pět a možná se opět namlsán vrátím zpět do Florencie :) ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Jak už tady více lidí psalo, je to přeplácané počítačovou technologií. Jasně ja to chápu, má to být uvozovací "filmík" na Asassin´s Creed II, ale mohli to udělat líp. Co se týče podoby herců kontra postav z AC, tak se povedla, avšak zbytek ani náhodou nemusel být počítačový. Je to jediná velká vada, no ale ještě mi tu chybí lepší příběh, já chápu že jako "před příběh" to je možná akorát, ale nemá to ani na 3 hvězdy. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Assassin`s Creed ako hru som nikdy nehral a nepoznal som to. Toto filmové krátkometrážne spracovanie nám čo to povie o udalostiach spred druhého vydania hry, avšak pre tých neznalých je to v zásade len nejaký historický príbeh, ktorý v zásade nehovorí niečo podstatné. Vizuálne síce fajn, ale obsahovo mi to veľmi nič nedalo, nakoľko hru nepoznám. 50 % ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Je to výborně udělané. Krásné pohledy na renesanční italská města plná života. Dobová atmosféra srší z každého záběru. Pěkná kamera a pár úžasných střihových propojení mezi záběry. Ale, příběh mě příliš nebavil a navíc jsem se v něm poněkud ztrácel. Celkový zážitek je tedy mimo kvalitního technického zpracování spíše nepříjemný. A jen tak mimochodem, jsem dlouhodobý hráč této série. ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Tak nebudu nikomu namlouvat že tento marketingový počin Ubisoftu obsahuje oskarové herecké výkony a bůhvíjakou zápletku. Nicméně jsem byla touto záležitostí příjemně překvapena. Počítačem úžasně vytvořený renesanční svět, nádherné kostými, doplňky, hudba - to všechno mě vtáhlo do Itálie 15.století, kterou jsem si těch 40 minut vážně užívala. Herci byli typově docela vhodně vybráni, takže nikterak svoji přítomností nerušili a příběh taky nijak neurážel. Každopádně jsem si u toho pořád říkala: sakra, proč někdo nenatočí z tédle doby a prostředí celovečerní film ... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)
  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama