Reklama

Reklama

Král Škorpion - Bitva osudu

  • Česko Král Škorpion 3: Bitva osudu (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Kdysi prosperující Mathayusovo království je v troskách. Překvapivě to nebyl člověk, kdo krále srazil na kolena, ale plíživá a strašlivá morová nákaza, která si vyžádala i život jeho ženy. Mathayus se opět stává obyčejným žoldnéřem. Egyptu nyní vládne mocný král Horus, jeho mladší bratr Talus je ale přesvědčen, že králem se měl stát on. Aby mohl svrhnout krále, vydává se se svou armádou na Dálný východ pro Knihu mrtvých, kterou má u sebe bratrův spojenec, král Ramusan. Ten, aby Taluse zastavil, najímá Mathayuse a společně s ním i germánského válečníka Olafa. Mezitím Talus unese Ramusanovu dceru. Pokud ji Mathayus zachrání, Ramusan mu ji dá za ženu a s ní i celé své království. Podaří se Mathayusovi znovu získat dávnou moc a slávu? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (94)

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Film se snaží za každou cenu působit zábavně a velkolepě, ale vůbec se mu to nedaří. Je to blbý, blbý, blbý! Největší kámen úrazu je v absenci právě té zábavnosti. Záběry jsou rozvláčné a nicneříkající - je únavné sledovat neustále zpomalované záběry z bojišť, či rádoby dramatické prostřihy, kdy je vám vlastně jedno, co se na obrazovce děje. Postavy postrádají jakékoliv sympatie - ať je to Victor Webster (Mathayus), který nemá ani kousek šmrncu svého originálního já, nebo chabý pokus o vtipnou vložku ve formě krkajícího a neustále trapně hláškujícího Bostona Christophera (Olafa). Půl hvězdy za hezkou Krystal Vee (Sildu), která ovšem dostala šeredně málo prostoru. Ale jinak nechápu, že se takové kravině upsala esa typu Ron Pearlman, nebo dokonce Dave Bautista. Záporák byl mimochodem taky naprosto debilní. Bohužel si snímek bral do úst svého chronologického předchůdce, se kterým se absolutně nemůže měřit. Paradoxem je, že i prequel dopadl mnohem lépe. Tohle byla zkrátka hrůza - nekonečná nuda a utrpení bez špetky sympatie. ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se tímhle vůbec někdo zabývá?! Hodně špatný film, hodně zlé bojové scény a velmi podprůměrné herecké výkony. Tohle je snad horší, než kdejaký 10 let starý TV seriál. Ron Perlman koukám už bere taky všechno a teď tomu nasadil korunu. Nejenom, že tu vypadá jak idiot, on i tak hraje. No a o těch ostatních nemá cenu radši ani psát. ()

Reklama

lobo87 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka bola veľmi zábavným béčkom s výborným Rockom, dvojku a trojku môžeme hodiť do jedného vreca (na odpadky?). Reiné sa snažil o vtip a nadhľad, ale príliš sa mu to nepodarilo. Rovnako ani obsadenie hlavného hrdinu. Záporák Zane ušiel, ale najväčším pozitívom bola fešná Krystal Vee, na ktorú sa príjemne pozeralo. Inak bieda... 30% ()

johnymdoe odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsme dát alespoň jednu hvězdu,ale bohužel toto je opravdu čistý odpad. Ve filmu nebylo vůbec nic co by se dalo hodnotit kladně. Do teď nechápu proč v tom Perlman a Zane hráli a velice lituji jejich úsudku nebo těch co jim role v tomto hnusu doporučili... Zlatý první a druhý díl koproti tomuto. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Můžeš to zkrátit a říc mi, koho mám zabít!!??........... Má to vtip, dobrou akci a parádní herecké obsazení. Ale tím to končí. Dramatizace příšerná, kamera mdlá, triky strašné. Je to lepší než dvojka, ale jedničce to samozřejmě nesahá ani po kotníky. CITÁT - Ať praskají lebky............. Nemám rád filmy, kde se dvacet komparzistů snaží dělat davové scény. Tady je to obráceně. Hodně až možná moc lidí na davové bitvy, ale jsou totálně nevyužití. Některé záběry se dokonce opakují. Příkladem je určitě situace okolo 40 minuty. Najde se v tom příběhu pár dobrých střípků, jako třeba animované přechody mezi obrazy, ale ty se pak někam nenávratně vytratí. Dobrý je také souboj okolo 50 minuty, ale jako celek je to hrozný. CITÁT - Co je to za démony??!!......... Okolo 60 minuty mě to celkem přestalo bavit. Tvůrcům docházel dech a ne se z toho nějak vykroutit. Dokonce jsem odešel do kuchyně udělat si kafe a ani jsem nezmáčkl "pause". Tři bojovníci z knihy mrtvých jsou trapní. CITÁT - A pak tady vybudujeme říši, která se potahne až k branám pouště........... Má to dobrý potenciál, ale je to špatně natočené. Vyzvednou bych měl i dobrou choreografii některých soubojů. Například Tsukai vs. Kobra. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Talusová (Damian Mavis) armáda používa v bitke trebuchety, vrhače kameňa s protizávažím, ktoré sa v čase príbehu (cca 3000 pred nl.) určite nemohli používať, pretože ich vynašli až v 12. storočí. (beso74)
  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)
  • Ve filmu se objevilo zhruba 400 komparzistů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama